Co-enzym Q10

Supplementen met Co-enzym Q10

30 SynoCare Cardio Capsules

30 SynoCare Cardio Capsules

 30 Capsules SynoCare Cardio
Rode gist rijst, Q10, Chromium
Mét Omega 3-vetzuren en Vitamine C
Verrijkt met Berberine en Vitamine D3
Citrinine-vrij
Vloeibare inhoud van de capsules
 1 capsule per dag
Goed voor een maand

90 SynoCare Cardio Capsules

90 SynoCare Cardio Capsules

90 Capsules SynoCare Cardio
Rode gist rijst, Q10, Chromium
Mét Omega 3-vetzuren en Vitamine C
Verrijkt met Berberine en Vitamine D3
Citrinine-vrij
Vloeibare inhoud van de capsules
 1 capsule per dag
Goed voor 3 maanden

In alle cellen van uw lichaam aanwezig

De officiële benaming voor het Co-enzym Q10 is Ubichinon-10 (in het Engels: Ubiquinon-10). Dat betekent ‘overal aanwezig’. En dat is helemaal van toepassing op dit eiwit. In iedere cel van uw lichaam – in spieren, bloedvaten, organen en andere weefsels – wordt Co-enzym Q10 aangetroffen. Dat geeft wel aan hoe belangrijk dit enzym voor uw lichaam is.

Spinazie

Spinazie bevordert het aanmaken van Co-enzym Q10

Wat is Co-enzym Q10?

Dit enzym werd pas in 1957 ontdekt. Amerikaanse onderzoekers van het Enzyme Institute van de Universiteit van Wisconsin-Madison troffen het aan in de cellen van runderharten. Aanvankelijk werd gedacht dat het hier ging om een nieuwe vitamine. Dat bleek echter niet zo te zijn: vitaminen kunnen niet zelf door het lichaam worden aangemaakt, maar dat geldt wél voor het Co-enzym Q10. De lever kan zelf Co-enzym Q10 produceren uit ruwe bestanddelen in uw voeding. Vooral zalm, kip, kalkoen en ander gevogelte, pinda’s, lever, broccoli, sinaasappelsap, spinazie en tofu bevatten veel bouwstenen voor het Co-enzym Q10.

Co-enzym Q10 uit deze voedingswaren is overigens een goede aanvulling wanneer u Rode gist rijst gebruikt. Co-enzym Q10 is dan ook verwerkt in onze totaalformule voor het behoud van een verantwoord cholesterol- en bloedsuikergehalte SynoCare Cardio.

Ubichinon of Ubichinol?

Het Co-enzym Q10 is er in twee vormen. Het gaat om Ubichinon en Ubichinol (ook wel geschreven als Ubiquinon en Ubiquinol). De eerste vorm, Ubichinon, wordt in de meeste supplementen gebruikt. Die vorm is immers goedkoop. Ubichinon moet echter eerst in het lichaam worden omgezet in Ubichinol. Tijdens dit proces gaat veel van de kracht van het supplement verloren. Dan zijn er ook supplementen die de duurdere vorm bevatten: Ubichinol. Ubichinol is direct beschikbaar voor het lichaam, en deze Co-enzym Q10-variant is dus krachtiger dan Ubichinon. In de totaalformule SynoCare Cardio wordt de direct beschikbare variant van het Co-enzym Q10, Ubiquinol, gebruikt.

Totaalformule

Op zoek naar een compleet voedingssupplement voor de hartgezondheid? Dan is SynoCare Cardio het antwoord. Dit supplement heeft een unieke totaalformule met Rode gist rijst voor het cholesterol en Chromium voor de bloedsuikerspiegel. Ook bevat SynoCare Cardio Omega 3-vetzuren voor het hart en Vitamine C voor de bloedvaten. Verder is de formule verrijkt met Berberine en Vitamine D3, en als hiervoor genoemd bevat SynoCare Cardio ook Co-enzym Q10. Lees meer over SynoCare Cardio voor het behoud van een verantwoord cholesterol- en bloedsuikergehalte.

Bijwerkingen en dosering Q10

Het gebruik van Co-enzym Q10 is veilig. In wetenschappelijke studies worden nauwelijks bijwerkingen gerapporteerd bij het gebruik van het enzym. Een dosering tussen de 30-100 mg van Co-enzym Q10 per dag is een goede hoeveelheid. In SynoCare Cardio is de dosering van het enzym 60 mg per capsule.

Interactie met bloedverdunners

Let op: Co-enzym Q10 kan een interactie aangaan met bloedverdunners wat gevaarlijk kan zijn. Wanneer u bloedverdunners gebruikt en wilt starten met het gebruik van SynoCare Cardio, dan is het verstandig om eerst te laten controleren of dit mogelijk is. SynoCare biedt de mogelijkheid om interacties met medicatie te laten controleren.

Prijs en verkrijgbaarheid SynoCare Cardio

SynoCare Cardio bevat Co-enzym Q10. Dit voedingssupplement is te koop bij de apotheek of zelfstandige drogist, evenals via onze webshop.
Bij ketens als Kruidvat, Holland & Barrett (voormalig De Tuinen) en Hema is SynoCare Cardio niet verkrijgbaar. Een aantal Etos winkels verkoopt wel SynoCare Cardio. Bekijk hier de verkooppunten van SynoCare30 SynoCare Cardio Capsules kosten € 30,00. Ook te koop in een verpakking met 90 capsules voor € 80,00.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in informatie over de andere ingrediënten van SynoCare Cardio:

Ingrediënten SynoCare Cardio

rode gist rijst Rode gist rijst ChromiumOmega 3 Omega 3-vetzuren Vitamine C
Berberine
Berberine
Vitamine D3  

Bestel nu de SynoCare Cardio Capsules met Co-enzym Q10

Of bezoek voor meer informatie over deze unieke totaalformule de uitgebreide informatiepagina over SynoCare Cardio >>

Direct contact

Evelien DienderEvelien Diender
E-Mail | Telefoon
Ik help u graag

Klantenbeoordelingen

Reviews SynoCare

SynoCare scoorde gemiddeld een 9,14 uit 10 met 7.459 reviews.

Voordelen Synocare.nl

  • Kopen bij de bron
  • Officiële SynoCare shop
  • Vandaag voor 21.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 25
  • Top service & garantie
  • Antwoord op al uw vragen over SynoCare via e-mail of telefoon
  • Professionele controle op interacties met uw medicatie
  • Kies zelf de leverdatum en verzendwijze

SynoCare is bekend van:

Synofit is bekend van

Interactie met medicijnen

Gebruikt u medicijnen? Laat dan door een apotheker controleren of u de producten van SynoCare daarbij mag gebruiken. Meer informatie >>>

SynoCare beveelt aan:

Gratis SynoCare Cardio brochure

Brochure SynoCare Cardio

Veelgestelde vragen

Wij krijgen regelmatig dezelfde vragen van onze klanten. Lees ze hier en vind antwoorden!

Betaalwijzen

Verzendwijze

Of kies voor PakjeGemak en haal uw pakket op bij een postkantoor in de buurt.

Verzendkosten

* Bij bestellingen tot € 25 betaalt u € 5,50 mee aan de verzendkosten. Bij bestellingen vanaf € 25 is de verzending voor u kosteloos, mits de levering plaatsvindt in Nederland. Verzendkosten naar het buitenland worden doorberekend aan de klant. Voor brochures hoeft u nooit verzendkosten te betalen.

Certificering

Certificering

De productielocatie van de producten van SynoCare is FSSC22000 gecertificeerd.

Verklaring verwijzingen

SynoCare Cardio bevat Monacoline K uit Rode gist rijst
SynoCare Cardio bevat Chromium
SynoCare Cardio bevat Vitamine C
SynoCare Cardio bevat de Omega 3-vetzuren EPA en DHA