Unieke kwaliteit

Berberine

Supplement met Berberine:
Synocare Cardio Plus Capsules

Complete formule voor het behoud van een verantwoorde cholesterol- en bloedsuikerspiegel
Met Rode gist rijst, Chromium, Omega 3-vetzuren en meer ingrediënten
Capsules met vloeibare inhoud
Slechts 1 capsule per dag
Verkrijgbaar in verpakkingen met 30 of 90 capsules

Kruidenextract met bijzondere eigenschappen

Berberine is een natuurlijke substantie die afkomstig is van de schors van de Mantsjoerijse Kurkboom. Deze boom groeit aan de oevers van de rivieren Oessoeri en Amoer die door het Oosten van Rusland, de Chinese regio Mantsjoerije en Noord-Korea stromen. Deze boom – die tot 300 jaar oud kan worden – wordt vooral aantroffen op hellingen en rivierdalen. De Mantsjoerijse Kurkboom is één van de belangrijkste natuurlijke bronnen van Berberine.

Wat is Berberine?

Berberine is een gele kleurstof die wordt gevonden in de wortels, wortelstokken, kurkachtige schors en stengels van deze boom. Deze waardevolle stof is een alkaloïde. Dit zijn stikstofhoudende verbindingen die in planten voorkomen en een belangrijke rol spelen in het groeiproces. Sommige alkaloïden beschermen planten eveneens tegen insecten. Cafeïne en nicotine behoren ook tot de groep van plantenalkaloïden. Vanwege de mooie gele kleur wordt het in het Noorden van India gebruikt om wol te verven.

Waarom is Berberine zo waardevol?

Berberine – of Huang Lian Su in het Chinees – heeft in India en China al een lange historie als kruidenextract. Het eerste gebruik gaat terug naar 3000 jaar voor Christus. De beschrijving daarvan werd aangetroffen in een oud Chinees kruidenboek, waar ook nog 69 andere plantenextracten de revue passeren. Ook in het Westen wordt nu snel duidelijk, dat Berberine een waardevolle stof is. In onze totaalformule Synocare Cardio Plus voor voor het behoud van een verantwoord cholesterol- en bloedsuikergehalte is Berberine een belangrijk ingrediënt. Vanwege de wet- en regelgeving in Nederland mogen wij verder geen informatie over dit ingrediënt geven. Wanneer u verder zoekt via Google zult u al snel meer te weten komen. 

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in informatie over de andere ingrediënten van Synocare Cardio Plus:

Ingrediënten SynoCare Cardio

rode gist rijst Rode gist rijst Q10 Co-enzym Q10 Chromium Omega 3-vetzuren
Vitamine C Vitamine D3

 

Synocare Cardio Plus met Berberine kopen

Of bezoek voor meer informatie over deze unieke totaalformule de uitgebreide informatiepagina over Synocare Cardio Plus >>>