Tea Tree olie

Crème met Tee Tree olie

30 SynoCare Cardio Capsules

SynoCare Skin Repair Cream

 50 mL SynoCare Skin Repair Cream
Met Aloë vera, Tea Tree olie, Centella extract en Vitamine E
Bij geïrriteerde, droge en jeukende huid
Vermindert puistjes
Verzachtend en herstellend
Snel resultaat
Vrij van parfum en parabenen

Een bijzondere antibacteriële en ontstekingsremmende olie

Tea Tree olie wordt gewonnen uit de bladeren van de Melaleuca alternifolia, een boom die van oorsprong in Australië groeit. De Aboriginals, de oorspronkelijke inwoners van Australië, kennen de herstellende werking van Tea Tree olie al eeuwenlang. Geplette bladeren van de boom werden onder andere gebruikt om wonden mee te verzorgen.

Tea Tree bladeren

Tweede Wereldoorlog

In de jaren ’20 van de vorige eeuw onderzocht de Australische onderzoeker Arthur Penfold verschillende oliën op een antibacteriële werking. Hij vergeleek de werking met fenol, het standaard ontsmettingsmiddel in die tijd. Penfold ontdekte dat de Tea Tree olie 11 keer sterker werkte dan fenol. Het verhaal gaat dat men het belang van de olie zo groot vond dat Australische soldaten het tijdens de Tweede Wereldoorlog standaard een flesje olie in de militaire uitrusting meekregen. Ook werden de producenten van de Tea Tree olie vrijgesteld van dienstplicht.

Antibacteriële en schimmeldodende werking

De olie bestaat uit verschillende terpenen. Dit zijn organische moleculen die voornamelijk in planten te vinden zijn. Het belangrijkste actieve terpeen is terpinen-4-ol met een antibacteriële en schimmeldodende werking. De olie mag niet oraal worden ingenomen, het is namelijk giftig. Vanwege de antibacteriële en schimmeldodende werking kan Tea Tree olie worden ingezet ter ondersteuning bij het herstel van de beschadigde huid.

Bestel nu SynoCare Skin Repair Cream met Tea Tree olie

Direct contact

Evelien DienderEvelien Diender
E-Mail | Telefoon
Ik help u graag

Voordelen van SynoCare Skin Repair Cream

Werkzame formule op basis van de ingrediënten Aloë vera, Tea Tree olie, Centella en Vitamine E
Gebaseerd op Afrikaanse succesformule
Snel resultaat
Voelt na het aanbrengen niet vet aan
Bij geïrriteerde en jeukende huid
Te gebruiken tegen puistjes
Vrij van parfum

Wat kan ik verwachten?

SynoCare Skin Repair Cream kan een direct kalmerend effect hebben, maar bij bepaalde toepassingen kan het tot 6 weken duren voordat effect in de huid duidelijk merkbaar wordt. De Cream reinigt en desinfecteert de huid. Tevens brengt het een beschermend laagje aan op de huid, waardoor de huid beschermd wordt tegen invloeden van buiten.

Ingrediënten

Aqua, Petrolatum, Aloe Barbadensis leaf extract, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Alcohol, Phenoxyethanol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Centella Asiatica Extract, Limonene

SynoCare Skin Repair Cream is vrij van parfum.

Veelgestelde vragen

Wij krijgen regelmatig dezelfde vragen van onze klanten. Lees ze hier en vind antwoorden!

Betaalwijzen

Verzendwijze


Of kies voor PakjeGemak en haal uw pakket op bij een postkantoor in de buurt.

Verzendkosten

* Bij bestellingen tot € 25 betaalt u € 5,50 mee aan de verzendkosten. Een uitzondering hierop vormt de SynoCare  Skin Repair Cream, waarbij geen verzendkosten worden gerekend. Bij bestellingen vanaf € 25 is de verzending voor u kosteloos, mits de levering plaatsvindt in Nederland. Verzendkosten naar het buitenland worden doorberekend aan de klant. Voor brochures hoeft u nooit verzendkosten te betalen.

Certificering

Certificering

De productielocatie van de producten van SynoCare is FSSC22000 gecertificeerd.