Centella

Crème met Centella extract

30 SynoCare Cardio Capsules

SynoCare Skin Repair Cream

 50 mL SynoCare Skin Repair Cream
Met Aloë vera, Tea Tree olie, Centella extract en Vitamine E
Bij geïrriteerde, droge en jeukende huid
Vermindert puistjes
Verzachtend en herstellend
Snel resultaat
Vrij van parfum en parabenen

Gotu kola

Centella asiatica is een plant die van oorsprong groeit in Zuidoost-Azië (India). Deze plant gedijt goed in warme, waterrijke gebieden. Een belangrijk bestanddeel van Centella zijn triterpenen, waar de helende eigenschappen vandaan komen. In drie maanden tijd groeit een klein plantje uit tot een volwassen plant. De lokale naam voor Centella is gotu kola.

Gebruik

In Azië wordt de rauwe Centella asiatia verwerkt in salades, of gegeten bij verschillende rijst gerechten. Ook wordt het wel gebruikt om thee van te maken. Het wordt gezien als een voedzame plant.
In de traditionele Indiase Ayurveda natuurgeneeskunst wordt de plant al eeuwenlang gebruikt vanwege de wondhelende eigenschappen en positief effect op diverse huidproblemen. Het heeft een gunstige invloed op de vorming van littekens.

120 Synofit Premium Capsules

Tijgerkruid

De plant Centella staat ook bekend als ‘Tijgerkruid’. Het verhaal gaat dat tijgers door deze struiken rollen om hun wonden te helen, vandaar deze naam. In Nederland wordt het plantje ook wel Aziatische waternavel genoemd. Veel verschillende namen dus voor deze bijzondere plant!

SynoCare Skin Repair Cream: Crème met Centella

In de SynoCare Skin Repair Cream is het krachtige ingrediënt Centella asiatica verwerkt. Samen met Tea Tree olie vormt het een ijzersterk duo dat snel een voelbaar effect heeft op de huid. De crème kan uitstekend worden ingezet tegen puistjes en bij een geïrriteerde en droge huid.

Direct SynoCare Skin Repair Cream bestellen

U kunt ook eerst gebruikerservaringen lezen.

Direct contact

Evelien DienderEvelien Diender
E-Mail | Telefoon
Ik help u graag

Voordelen van SynoCare Skin Repair Cream

Werkzame formule op basis van de ingrediënten Aloë vera, Tea Tree olie, Centella en Vitamine E
Gebaseerd op Afrikaanse succesformule
Snel resultaat
Voelt na het aanbrengen niet vet aan
Bij geïrriteerde en jeukende huid
Te gebruiken tegen puistjes
Vrij van parfum

Wat kan ik verwachten?

SynoCare Skin Repair Cream kan een direct kalmerend effect hebben, maar bij bepaalde toepassingen kan het tot 6 weken duren voordat effect in de huid duidelijk merkbaar wordt. De Cream reinigt en desinfecteert de huid. Tevens brengt het een beschermend laagje aan op de huid, waardoor de huid beschermd wordt tegen invloeden van buiten.

Ingrediënten

Aqua, Petrolatum, Aloe Barbadensis leaf extract, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Alcohol, Phenoxyethanol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Centella Asiatica Extract, Limonene

SynoCare Skin Repair Cream is vrij van parfum.

Veelgestelde vragen

Wij krijgen regelmatig dezelfde vragen van onze klanten. Lees ze hier en vind antwoorden!

Betaalwijzen

Verzendwijze


Of kies voor PakjeGemak en haal uw pakket op bij een postkantoor in de buurt.

Verzendkosten

* Bij bestellingen tot € 25 betaalt u € 5,50 mee aan de verzendkosten. Een uitzondering hierop vormt de SynoCare  Skin Repair Cream, waarbij geen verzendkosten worden gerekend. Bij bestellingen vanaf € 25 is de verzending voor u kosteloos, mits de levering plaatsvindt in Nederland. Verzendkosten naar het buitenland worden doorberekend aan de klant. Voor brochures hoeft u nooit verzendkosten te betalen.

Certificering

Certificering

De productielocatie van de producten van SynoCare is FSSC22000 gecertificeerd.