Monacoline K uit Rode gist rijst

Draagt bij aan de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed

Rode gist rijst is een populair ingrediënt in de Aziatische keuken. Het wordt vooral gebruikt om voedingsmiddelen en dranken een roodachtige kleur te geven. Pekingeend is daar een goed voorbeeld van. Maar ook Koreaanse rijstwijn en Japanse Akai Sake danken hun opvallende tint aan deze rode kleurstof.

Daarnaast geeft Rode gist rijst een subtiele aangename smaak aan eten en dient het als conserveringsmiddel. Maar Rode gist rijst biedt eveneens een ondersteuning voor de gezondheid. Een bepaald bestanddeel in deze gefermenteerde rijst draagt bij aan het behoud van normale cholesterolgehalten in het bloed.

Rode gist rijst

Rode gist rijst – Monacoline K

Niet alleen kleurstof

De opvallend rode kleur wordt gevormd tijdens het fermentatieproces van witte rijst met de gist Monascus purpureus. Deze traditie gaat terug naar ongeveer 300 jaar voor Christus. Deze techniek werd voor het eerst toegepast in de Chinese provincies Jiangsu, Fujian, Jiangxi, Zhejiang en Shanghai. In de eeuwen daarna werd Rode gist rijst ook populair in de rest van China en vele andere Aziatische landen. Niet alleen als kleurstof en smaakmaker voor voedingsmiddelen, maar ook als voedingssupplement.

Complete formule

Uw hart en bloedvaten vormen de motor van uw gezondheid. Om de werking optimaal te ondersteunen kunt u nu kiezen voor een compleet voedingssupplement waarin naast Rode gist rijst voor het behoud van een goede cholesterolspiegel, ook Omega 3-vetzuren voor het hart en Vitamine C voor de bloedvaten verwerkt is. En dat niet alleen, ook de bijzondere ingrediënten Berberine en Lycopeen zijn toegevoegd aan deze formule. Lees meer over dit complete voedingssupplement voor hart, cholesterol en bloedvaten: SynoCare Cardio!

Zonder Citrinine

Tijdens het fermentatieproces van Rode gist rijst ontstaat Monacoline K. Deze stof uit Rode gist rijst is het meest interessant voor toepassing in voedingssupplementen. Het draagt namelijk bij aan het behoud van normale cholesterolgehalten in het bloed. Dit effect is bij gebruik van 10 mg Manocoline K per dag wetenschappelijk bewezen. Tijdens het fermentatieproces van witte rijst wordt ook Citrinine gevormd. Het is belangrijk dat deze schadelijke stof tijdens het productieproces uit de Rode gist rijst is verwijderd. In de SynoCare Cardio Capsules is dat gegarandeerd het geval.

30 SynoCare Cardio Capsules

SynoCare Cardio 30 Capsules

 30 Capsules SynoCare Cardio
 Rode gist rijst, Q10, Berberine, Lycopeen
Mét Omega 3-vetzuren
Bevat ook Vitamine C en D3
Vloeibare inhoud van de capsules
 1 capsule per dag
Goed voor een maand

90 SynoCare Cardio Capsules

SynoCare Cardio 90 Capsules

 90 Capsules SynoCare Cardio
 Rode gist rijst, Q10, Berberine, Lycopeen
Mét Omega 3-vetzuren
Bevat ook Vitamine C en D3
Vloeibare inhoud van de capsules
 1 capsule per dag
Goed voor 3 maanden

Heeft Rode gist rijst bijwerkingen?

Op internet zijn verschillende berichten te lezen over bijwerkingen bij het gebruik van Rode gist rijst. Er wordt nog steeds wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het gebruik van Rode gist rijst. Er zijn al meta-analyses beschikbaar waaruit blijkt dat het gebruik van Rode gist rijst relatief veilig is. Ook zijn er nog nooit ernstige bijwerkingen naar voren gekomen bij mensen die Rode gist rijst gebruiken. Wanneer u denkt bijwerkingen te ervaren door het gebruik van SynoCare Cardio, neem dan contact op met onze klantenservice.

Combineren met medicijnen

Een veel gehoorde vraag is of Rode gist rijst samen gebruikt mag worden met bijvoorbeeld anticoagulantia (bloedverdunners) of statines (cholesterolverlagende middelen). Of men hoopt dat Rode gist rijst wellicht de statines kan vervangen. We willen graag benadrukken dat dit niet altijd een goed idee is. Overleg daarom voordat u SynoCare Cardio Capsules wilt combineren met medicijnen éérst met uw eigen arts of apotheker. Ook het (geleidelijk) vervangen van cholesterolverlagende middelen door een supplement met Rode gist rijst is niet zonder risico’s: dit kunt u het beste met uw persoonlijke behandelaar bespreken vóórdat u iets verandert aan het gebruik van uw medicatie.

Prijs en verkrijgbaarheid SynoCare Cardio

SynoCare Cardio met Rode gist rijst, waarvan 10 mg Monacoline K, draagt bij aan een goede cholesterolspiegel. Het supplement is te koop via onze webshop. Ook is het verkrijgbaar bij de apotheek of zelfstandige drogist. NB. SynoCare Cardio is niet verkrijgbaar bij ketens als Kruidvat, Holland & Barrett (voormalig De Tuinen), Trekpleister en Hema. Het kan voorkomen dat een Etos winkel SynoCare Cardio verkoopt. Bekijk de verkooppunten van SynoCare.

De verkoopprijs voor 30 SynoCare Cardio Capsules is €29,95 en voor 90 SynoCare Cardio Capsules €79,95. De dosering betreft één SynoCare Cardio Capsule per dag.

Bestel nu de SynoCare Cardio Capsules met Monacoline K uit Rode gist rijst

SynoCare Cardio Capsules bevatten verder Omega 3-vetzuren, Co-enzym Q10, Lycopeen, Berberine, Vitamine C en Vitamine D3. Bezoek voor meer informatie over deze gepatenteerde formule de uitgebreide informatiepagina over SynoCare Cardio >>>

Direct contact

Evelien DienderEvelien Diender
E-Mail | Telefoon
Ik help u graag

Klantenbeoordelingen

Reviews SynoCare

SynoCare scoorde gemiddeld een 8,98 uit 10 met 4.679 reviews.

Voordelen Synocare.nl

  • Kopen bij de bron
  • Officiële SynoCare shop
  • Vandaag voor 21.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 25
  • Top service & garantie
  • Antwoord op al uw vragen over SynoCare via e-mail of telefoon
  • Professionele controle op interacties met uw medicatie
  • Kies zelf de leverdatum en verzendwijze

SynoCare is bekend van:

Synofit is bekend van

Interactie met medicijnen

Gebruikt u medicijnen? Laat dan door een apotheker controleren of u de producten van SynoCare daarbij mag gebruiken. Meer informatie >>>

Gratis SynoCare Cardio brochure

Brochure SynoCare Cardio

Veelgestelde vragen

Wij krijgen regelmatig dezelfde vragen van onze klanten. Lees ze hier en vind antwoorden!

Betaalwijzen

Verzendwijze

Nieuw: kies voor PakjeGemak en haal uw pakket op bij een postkantoor in de buurt.

Verzendkosten

* Bij bestellingen tot € 25 betaalt u € 5,50 mee aan de verzendkosten. Bij bestellingen vanaf € 25 is de verzending voor u kostenloos, mits de levering plaatsvindt in Nederland. Verzendkosten naar het buitenland worden doorberekend aan de klant. Voor brochures hoeft u nooit verzendkosten te betalen.

Certificering

Certificering

De productielocatie van de producten van SynoCare is FSSC22000 gecertificeerd.

Verklaring verwijzingen

SynoCare Cardio bevat Vitamine C
SynoCare Cardio bevat de Omega 3-vetzuren EPA en DHA
SynoCare Cardio bevat per dagdosering 10 mg Monacoline K uit Rode gist rijst