Rode gist rijst

Supplementen met Rode gist rijst

30 SynoCare Cardio Capsules

30 SynoCare Cardio Capsules

 30 Capsules SynoCare Cardio
Rode gist rijst, Q10, Chromium
Mét Omega 3-vetzuren en Vitamine C
Verrijkt met Berberine en Vitamine D3
Citrinine-vrij
Vloeibare inhoud van de capsules
 1 capsule per dag
Goed voor een maand

90 SynoCare Cardio Capsules

90 SynoCare Cardio Capsules

90 Capsules SynoCare Cardio
Rode gist rijst, Q10, Chromium
Mét Omega 3-vetzuren en Vitamine C
Verrijkt met Berberine en Vitamine D3
Citrinine-vrij
Vloeibare inhoud van de capsules
 1 capsule per dag
Goed voor 3 maanden

Draagt bij aan de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed

Rode gist rijst is een populair ingrediënt in de Aziatische keuken. Het wordt vooral gebruikt om voedingsmiddelen en dranken een roodachtige kleur te geven. Pekingeend is daar een goed voorbeeld van. Maar ook Koreaanse rijstwijn en Japanse Akai Sake danken hun opvallende tint aan deze rode kleurstof.

Daarnaast geeft Rode gist rijst een subtiele aangename smaak aan eten en dient het als conserveringsmiddel. Maar Rode gist rijst biedt eveneens een ondersteuning voor de gezondheid. Een bepaald bestanddeel in deze gefermenteerde rijst draagt bij aan het behoud van normale cholesterolgehalten in het bloed.

Rode gist rijst

Rode gist rijst

Niet alleen kleurstof

De opvallend rode kleur wordt gevormd tijdens het fermentatieproces van witte rijst met de gist Monascus purpureus. Deze traditie gaat terug naar ongeveer 300 jaar voor Christus. Deze techniek werd voor het eerst toegepast in de Chinese provincies Jiangsu, Fujian, Jiangxi, Zhejiang en Shanghai. In de eeuwen daarna werd Rode gist rijst ook populair in de rest van China en vele andere Aziatische landen. Niet alleen als kleurstof en smaakmaker voor voedingsmiddelen, maar ook als voedingssupplement.

Complete formule

Uw hart en bloedvaten vormen de motor van uw gezondheid. Om de werking optimaal te ondersteunen kunt u nu kiezen voor een compleet voedingssupplement waarin naast Rode gist rijst voor het behoud van een goede cholesterolspiegel, ook Chromium voor het behoud van een verantwoorde bloedsuikerspiegel verwerkt is. Daarnaast bevat de formule ook Omega 3-vetzuren voor het hart en Vitamine C voor de bloedvaten. Verder is de formule verrijkt met Berberine en Vitamine D3. Lees meer over dit complete voedingssupplement voor het behoud van een verantwoord cholesterol- en bloedsuikergehalte: SynoCare Cardio!

Zonder Citrinine

Tijdens het fermentatieproces van Rode gist rijst ontstaat Monacoline K. Deze stof uit Rode gist rijst is het meest interessant voor toepassing in voedingssupplementen. Het draagt namelijk bij aan het behoud van normale cholesterolgehalten in het bloed.

Dit effect is bij gebruik van 10 mg Monacoline K per dag wetenschappelijk bewezen. Tijdens het fermentatieproces van witte rijst wordt ook Citrinine gevormd. Het is belangrijk dat deze schadelijke stof tijdens het productieproces uit de Rode gist rijst is verwijderd. In de SynoCare Cardio Capsules is dat gegarandeerd het geval.

Heeft Rode gist rijst bijwerkingen?

Op internet zijn verschillende berichten te lezen over bijwerkingen bij het gebruik van Rode gist rijst. Er wordt nog steeds wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het gebruik van Rode gist rijst. Er zijn al meta-analyses beschikbaar waaruit blijkt dat het gebruik van Rode gist rijst relatief veilig is. Ook zijn er nog nooit ernstige bijwerkingen naar voren gekomen bij mensen die Rode gist rijst gebruiken. Wanneer u denkt bijwerkingen te ervaren door het gebruik van SynoCare Cardio, neem dan contact op met onze klantenservice.

Combineren met medicijnen

Een veel gehoorde vraag is of Rode gist rijst samen gebruikt mag worden met bijvoorbeeld anticoagulantia (bloedverdunners) of statines (cholesterolverlagende middelen). Of men hoopt dat Rode gist rijst wellicht de statines kan vervangen. We willen graag benadrukken dat dit niet altijd een goed idee is. Overleg daarom voordat u SynoCare Cardio Capsules wilt combineren met medicijnen éérst met uw eigen arts of apotheker. Bij aankoop van SynoCare Cardio kunt u via deze website de interactie van uw medicatie ook laten controleren door een gespecialiseerde apotheker. Bestel daarvoor uw SynoCare Cardio Capsules via ons interactieformulier.

Ook het (geleidelijk) vervangen van cholesterolverlagende middelen door een supplement met Rode gist rijst is niet zonder risico’s: dit kunt u het beste met uw persoonlijke behandelaar bespreken vóórdat u iets verandert aan het gebruik van uw medicatie.

Prijs en verkrijgbaarheid SynoCare Cardio

SynoCare Cardio met Rode gist rijst, waarvan 10 mg Monacoline K, draagt bij aan een goede cholesterolspiegel. Het supplement is te koop via onze webshop.
Ook is het verkrijgbaar bij de apotheek of zelfstandige drogist. NB. SynoCare Cardio is niet verkrijgbaar bij ketens als Kruidvat, Holland & Barrett (voormalig De Tuinen) en Hema. Het kan voorkomen dat een Etos winkel SynoCare Cardio verkoopt. Bekijk de verkooppunten van SynoCare. De verkoopprijs voor 30 SynoCare Cardio Capsules is € 30,00 en voor 90 SynoCare Cardio Capsules € 80,00. De dosering betreft één SynoCare Cardio Capsule per dag.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in informatie over de andere ingrediënten van SynoCare Cardio:

Ingrediënten SynoCare Cardio

Q10 Co-enzym Q10 ChromiumOmega 3 Omega 3-vetzuren Vitamine C
Berberine
Berberine
Vitamine D3  

 

Bestel nu de SynoCare Cardio Capsules met Monacoline K uit Rode gist rijst

Of bezoek voor meer informatie over deze unieke totaalformule de uitgebreide informatiepagina over SynoCare Cardio >>

Direct contact

Evelien DienderEvelien Diender
E-Mail | Telefoon
Ik help u graag

Klantenbeoordelingen

Reviews SynoCare

SynoCare scoorde gemiddeld een 9,14 uit 10 met 7.459 reviews.

Voordelen Synocare.nl

  • Kopen bij de bron
  • Officiële SynoCare shop
  • Vandaag voor 21.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 25
  • Top service & garantie
  • Antwoord op al uw vragen over SynoCare via e-mail of telefoon
  • Professionele controle op interacties met uw medicatie
  • Kies zelf de leverdatum en verzendwijze

SynoCare is bekend van:

Synofit is bekend van

Interactie met medicijnen

Gebruikt u medicijnen? Laat dan door een apotheker controleren of u de producten van SynoCare daarbij mag gebruiken. Meer informatie >>>

SynoCare beveelt aan:

Gratis SynoCare Cardio brochure

Brochure SynoCare Cardio

Veelgestelde vragen

Wij krijgen regelmatig dezelfde vragen van onze klanten. Lees ze hier en vind antwoorden!

Betaalwijzen

Verzendwijze

Of kies voor PakjeGemak en haal uw pakket op bij een postkantoor in de buurt.

Verzendkosten

* Bij bestellingen tot € 25 betaalt u € 5,50 mee aan de verzendkosten. Bij bestellingen vanaf € 25 is de verzending voor u kosteloos, mits de levering plaatsvindt in Nederland. Verzendkosten naar het buitenland worden doorberekend aan de klant. Voor brochures hoeft u nooit verzendkosten te betalen.

Certificering

Certificering

De productielocatie van de producten van SynoCare is FSSC22000 gecertificeerd.

Verklaring verwijzingen

SynoCare Cardio bevat Monacoline K uit Rode gist rijst
SynoCare Cardio bevat Chromium
SynoCare Cardio bevat Vitamine C
SynoCare Cardio bevat de Omega 3-vetzuren EPA en DHA