Unieke kwaliteit

Rode gist rijst

Rode gist rijst is een populair ingrediënt in de Aziatische keuken. Het wordt vooral gebruikt om voedingsmiddelen en dranken een roodachtige kleur te geven. Pekingeend is daar een goed voorbeeld van. Maar ook Koreaanse rijstwijn en Japanse Akai Sake danken hun opvallende tint aan deze rode kleurstof. Lees in dit artikel meer informatie over dit ingrediënt.

Niet alleen kleurstof

De opvallend rode kleur van de rijst wordt gevormd tijdens het fermentatieproces van witte rijst met de gist Monascus purpureus. Deze traditie gaat terug naar ongeveer 300 jaar voor Christus. Deze techniek werd voor het eerst toegepast in Chinese provincies Jiangsu, Fujian, Jiangxi, Zhejiang en Shanghai. In de eeuwen daarna werd Rode gist rijst ook populair in de rest van China en vele andere Aziatische landen. Niet alleen als kleurstof en smaakmaker voor voedingsmiddelen, maar ook als voedingssupplement.

Rode gist rijst

Rode gist rijst

Supplement met Rode gist rijst:
Synocare Cardio Plus Capsules

Complete formule voor het behoud van een verantwoorde cholesterol- en bloedsuikerspiegel
Met Rode gist rijst, Chromium, Omega 3-vetzuren en meer ingrediënten
Capsules met vloeibare inhoud
Slechts 1 capsule per dag
Verkrijgbaar in verpakkingen met 30 of 90 capsules

Complete formule

Uw hart en bloedvaten vormen de motor van uw gezondheid. Om de werking optimaal te ondersteunen kunt u nu kiezen voor een compleet voedingssupplement waarin naast Rode gist rijst, ook Witte berk-blad en Gefermenteerde knoflook voor het behoud van een verantwoord cholesterolgehalte en Chroom voor het behoud van een verantwoorde bloedsuikerspiegel verwerkt is. Daarnaast bevat de formule ook Omega 3-vetzuren voor het hart en Vitamine C voor de bloedvaten. Verder is de formule verrijkt met Flavonoïden uit Citroen, Co-enzym Q10 en Vitamine D3. Lees meer over Synofit Cardio Care.

Rode gist rijst zonder Citrinine

Tijdens het fermentatieproces van Rode gist rijst ontstaat Monacoline K. Deze stof is het meest interessant voor toepassing in voedingssupplementen. Tijdens het fermentatieproces van witte rijst wordt ook Citrinine gevormd. Het is belangrijk dat de Rode gist rijst tijdens het productieproces wordt gezuiverd van deze schadelijke stof. In Synofit Cardio Care is dat gegarandeerd het geval.

Zijn er bijwerkingen?

Op internet zijn verschillende berichten te lezen over bijwerkingen bij het gebruik van Rode gist rijst. Er wordt nog steeds wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het gebruik hiervan. Er zijn al meta-analyses beschikbaar waaruit blijkt dat het gebruik relatief veilig is. Ook zijn er nog nooit ernstige bijwerkingen naar voren gekomen bij mensen die Cardio Care gebruiken. Wanneer u denkt bijwerkingen te ervaren door het gebruik van Synofit Cardio Care, neem dan contact op met onze klantenservice.

Rode gist rijst combineren met medicijnen

Een veel gehoorde vraag bij ons is of Rode gist rijst samen gebruikt mag worden met bijvoorbeeld anticoagulantia (bloedverdunners) of statines (cholesterolverlagende middelen). Of men hoopt dat het ingrediënt wellicht de statines kan vervangen. We willen graag benadrukken dat dit niet altijd een goed idee is. Overleg daarom voordat u Synofit Cardio Care wilt combineren met medicijnen éérst met uw eigen arts of apotheker. Bij aankoop van Synofit Cardio Care kunt u via deze website de interactie van uw medicatie ook laten controleren door een gespecialiseerde apotheker. Bestel daarvoor uw Synofit Cardio Care capsules via ons interactieformulier.

Ook het (geleidelijk) vervangen van cholesterolverlagende middelen door een supplement met Rode gist rijst is niet zonder risico’s: dit kunt u het beste met uw persoonlijke behandelaar bespreken vóórdat u iets verandert aan het gebruik van uw medicatie.

Prijs en verkrijgbaarheid Synofit Cardio Care

Synofit Cardio Care met Rode gist rijst, waarvan 2,96 mg Monacoline K, is te koop via onze webshop. Ook is het verkrijgbaar bij de apotheek of zelfstandige drogist. NB. Synofit Cardio Care is niet verkrijgbaar bij ketens als Kruidvat, Holland & Barrett (voormalig De Tuinen) en Hema. Het kan voorkomen dat een Etos winkel Synofit Cardio Care verkoopt. Bekijk de verkooppunten van Synofit. De verkoopprijs voor 30 Synofit Cardio Care capsules is € 30,00 en voor 90 Synofit Cardio Care capsules € 80,00. De dosering betreft één Synofit Cardio Care capsule per dag.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in informatie over de andere ingrediënten van Synofit Cardio Care:

Ingrediënten SynoCare Cardio

Q10 Co-enzym Q10 Chroom Omega 3-vetzuren Vitamine C
Vitamine D3

 

Bestel nu de Synofit Cardio Care capsules

Of bezoek voor meer informatie over deze unieke totaalformule de uitgebreide informatiepagina over Synofit Cardio Care>>