Unieke kwaliteit

Producten van Synocare en de ingrediënten

Via de menubalk links kunt u kiezen voor het product of ingrediënt waar u in geïnteresseerd bent. Per product kunt u de samenstelling en links naar informatie over de ingrediënten vinden.

Synocare Skin Repair Cream

Samenstelling van Synocare Skin Repair Cream (INCI’s): Aqua, Petrolatum, Aloe Barbadensis leaf extract, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Alcohol, Phenoxyethanol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Centella Asiatica Extract, Limonene

Aloë vera

Aloë vera is een plant die in de verte familie is van de lelie. Qua uiterlijk lijkt het wel op een cactus, aan de randen van de bladeren zitten kleine stekeltjes. Je kunt deze plant in Nederland gewoon kopen in een tuincentrum en zelf houden in de vensterbank.

Meer weten >

Vitamine E

Centella

Centella asiatica is een plant die van oorsprong groeit in Zuidoost-Azië (India). Deze plant gedijt goed in warme, waterrijke gebieden. Een belangrijk bestanddeel van Centella zijn triterpenen, waar de helende eigenschappen vandaan komen.

Meer weten >

Tea Tree

Tea Tree olie

Tea Tree olie wordt gewonnen uit de bladeren van de Melaleuca alternifolia, een boom die van oorsprong in Australië groeit. De Aboriginals, de oorspronkelijke inwoners van Australië, kennen de herstellende werking van Tea Tree olie al eeuwenlang.

Meer weten >

Vitamine E

De officiële naam van Vitamine E is Tocopherol. Deze naam is ook terug te vinden op de ingrediëntenlijst van een Vitamine E crème of Vitamine E olie.
De vitamine bestaat in verschillende vormen: tocopherolen en tocotriënolen. Het lichaam maakt deze vitamine niet zelf aan.

Meer weten >

Synocare Skin Repair Cream