Kennis & Verdieping

Bibliotheek

Op deze pagina vindt u belangrijke informatie en verdieping over de producten van Synocare. Als u een vraag hebt die hier of op de pagina met veelgestelde vragen niet wordt beschreven, neem dan contact met ons op.

Verder lezen over:

Bloedsuiker, cholesterol en bloeddruk
Zorg voor hart en bloedvaten
Huidverzorging en Synocare Skin Repair Cream
Interacties controleren

Bloedsuiker, cholesterol en bloeddruk

Bloedsuikerwaarden

Mensen die geïnteresseerd zijn in hun gezondheid, proberen vaak evenwichtig met suiker om te gaan. Het is ook belangrijk dat het bloed goede waarden aan suiker bevat. Niet teveel, en niet te weinig.
Lees verder

Uitleg over cholesterol

Cholesterol wordt gebruikt in het lichaam voor de aanmaak van Vitamine D, hormonen en gal. Cholesterol is dus onmisbaar. Toch is dat niet altijd het beeld over cholesterol.
Lees verder

Bloeddruk: pompkracht, bovendruk en onderdruk

Het bloed in ons lichaam wordt rondgepompt door het hart en komt hierdoor overal in ons lichaam terecht. Door de pompkracht van het hart ontstaat de bloeddruk.
Lees verder

Meten is weten

Er zijn veel meters te koop waarmee u zelf uw bloeddruk, bloedglucose of cholesterolwaarden kunt meten. Synocare beveelt voor normaal thuisgebruik de meters op deze pagina aan.
Lees verder

Zorg voor hart en bloedvaten

Vijf keer gezond houden hart en bloedvaten

Voor het menselijk lichaam is het erg belangrijk dat hart en bloedvaten goed functioneren. Gelukkig heeft u hier zelf ook invloed op. Lees in dit artikel vijf manieren om te werken aan het gezond houden van het hart en de bloedvaten!
Lees verder

Gezonde voeding voor hart en vaten

Gezonde voeding is goed voor iedereen: van jong tot oud. Maar wanneer u de 40 bent gepasseerd, wordt het extra belangrijk om op uw voeding te (gaan) letten.
Lees verder

Huidverzorging en Synocare Skin Repair Cream

Dossier Synocare Skin Repair Cream

De veelzijdige Synocare Skin Repair Cream heeft meerdere toepassingen waar gebruikers erg tevreden over zijn! In dit dossier besteden we aandacht aan de vier meest belangrijke toepassingen van de Cream.
Lees verder

Ervaringen Synocare Skin Repair Cream

De Synocare Skin Repair Cream bevat een bijzondere combinatie van huidherstellende bestanddelen. Lees op deze pagina ervaringen van mensen met het gebruik van de Cream.
Lees verder

Crème tegen jeuk van de eikenprocessierups

In het voorjaar en het begin van de zomer hebben veel mensen last van jeuk door de eikenprocessierups. Dit vervelende probleem veroorzaakt de laatste jaren veel overlast in Nederland.
Lees verder

Tips voor huidverzorging in de winter

In de winter hebben veel mensen last van een droge, slechte huid. Wat is hier de oorzaak van, en is het mogelijk om de huid te verbeteren? Met tips voor de verzorging in de winter.
Lees verder

Controleren op interacties

Controleer op interactie met medicatie

Als u twijfelt over de combinatie van uw medicatie met Synocare Cardio Plus, dan kunt u de combinatie via onze site laten controleren door de in interacties gespecialiseerde apotheker.
Lees verder

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag verder!