Nieuws

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u aan voor de nieuwsbrief.


Deel uw ervaring en win!

13/02/2020

SynoCare Cardio is ons product voor het behoud van een verantwoord cholesterol– en bloedsuikergehalte. Belangrijke ingrediënten hiervoor zijn Rode gist rijst en Chromium. Andere ingrediënten die bijdragen aan het succes van deze totaalformule zijn Q10, Berberine en Omega 3-vetzuren.

Lees verder

Een extraatje voor u bij iedere bestelling!

18/07/2019

Bij iedere bestelling die u in onze webshop plaatst, krijgt u deze zomer (zolang de voorraad strekt) GRATIS een extraatje: een sachet SynoCare Skin Repair Cream. De Skin Repair Cream met de ingrediënten Tea Tree olie en Centella heeft een uitstekende werking bij jeuk na insectenbeten. Onlangs bleek dat het ook erg geschikt is als […]

Lees verder

Formule SynoCare Cardio nu verbeterd!
Tijdelijke INTRODUCTIEKORTING

24/05/2019

SynoCare Cardio sfeerbeeld

SynoCare Cardio is de totaalformule van SynoCare voor de ondersteuning van uw hartgezondheid naast een gezonde levensstijl. Het bevat Rode gist rijst voor de cholesterolspiegel, Omega 3-vetzuren voor het hart en Vitamine C voor de bloedvaten. Aan de verbeterde formule is nu ook Chromium toegevoegd, dat mede bijdraagt aan het behoud van een goede bloedsuikerspiegel.

Lees verder

SynoCare: alleen kwaliteitsproducten!

14/02/2019

Kwaliteit producten synocare

Het spreekt voor zich dat de kwaliteit van een voedingssupplement of verzorgingsproduct erg belangrijk is. Als consument verdient u alleen het beste product, zonder vervuiling. Wij vinden het als producent van essentieel belang om de kwaliteit van onze producten te waarborgen.

Lees verder

SynoCare Cardio één jaar

02/01/2019

SynoCare Cardio een jaar

Alstublieft, gratis verpakking SynoCare Cardio voor u! SynoCare Cardio is één jaar op de markt! In december 2017 werd deze unieke formule voor cholesterol●, hart● en bloedvaten● gelanceerd. Deze mijlpaal willen we natuurlijk graag met u vieren! Daarom krijgt u tijdelijk

Lees verder