Genieten van
het leven

Ervaringen met Synocare Skin Repair Cream

Ik wil direct mijn eigen ervaring opsturen

Tevredenheid over Synocare Skin Repair Cream

De Synocare Skin Repair Cream bevat een bijzondere combinatie van huidherstellende bestanddelen, waaronder Tea tree olie en Centella. De meeste gebruikers zijn erg tevreden over de Skin Repair Cream en bevelen de crème positief aan, zo bleek uit een tevredenheidsonderzoek onder gebruikers.

Ik wil graag anderen vertellen over mijn ervaring met Synocare Skin Repair Cream

Dat kan natuurlijk! U kunt ons via het op deze pagina uw ervaring met de Cream vertellen.

Ervaringen met Synocare Skin Repair Cream

Ik ben 83 jaar en gebruik zeer weinig cremes. deze heb ik 6 avonden gebruikt en het verschil is zichtbaar beter. het voelt ook prettig. Ik ga deze creme ook zeker langer gebruiken.

H. van Loon

Video-ervaring over verzachting van littekenweefsel door de Skin Repair Cream


Diny Jager (82) vertelt over een compartimentsyndroom aan haar been na een val. Er is toen een stuk huid getransplanteerd. De huid van het litteken was nog heel hard, maar is met Synocare Skin Repair Cream veel soepeler geworden. Diny heeft er veel baat bij en is blij met het resultaat! Bekijk de video review.

In 2014 had ik door overgewicht last van sterk opgezette benen. Tijdens een warme periode in de zomer is toen de huid op beide onderbenen en wreven opengesprongen.
De genezing verliep erg langzaam. Op de onderbenen had daarbij een sterke verhoorning plaats terwijl op de wreven de huid juist heel dun en kwetsbaar bleef. Na de zomer van 2016 ben ik naast de door de dermatoloog voorgeschreven Cetomacrogolcrème op eigen initiatief ook Skin Repair Crème gaan gebruiken. De genezing kwam daarna in een stroomversnelling . De verhoorning verdween vrijwel geheel terwijl de huid op de wreven juist weer zijn vroegere stevigheid kreeg. Ik ben met dit resultaat natuurlijk erg tevreden.

W. Smit

Het is heel erg fijn te gebruiken voor puistjes, een nadeel is dat de geur niet zo lekker is.
Maar voor de rest ben ik er zeer positief over

Isa Fraiquin

Anna (10 jaar) smeert haar kapotte muggenbulten in met de Skin Repair Cream. Dit geeft direct verlichting van jeuk en de plekken helen weer mooi zonder littekens (zo bleek uit eerdere ervaring)! De huid wordt weer fijn, soepel en zacht.

Moeder van Anna

Ik ben er tevreden mee want de creme is erg prettig in gebruik en mijn probleem was een stuk minder na 4 dagen smeren. Dit kon gewoon met een proefmonster dus het is zuinig in gebruik.

A. Schaak

Heel fijn en verzorgd voelt mijn huid! Het overwegen waard dit te gaan gebruiken, dankjewel!

Lenie

Na enkele dagen was mijn rode eczeem in mijn gezicht al weg!
Zachte crème en ruikt niet overheersend naar tea tree olie, wat ik vreesde.

Anoniem

Bent u overtuigd? Bestel nu Synocare Skin Repair Cream!

Vertel ons wat uw ervaring is