Aandacht voor gezondheid

Service

Synocare: Service met een hoofdletter

Wanneer u uw Synocare direct bij ons bestelt, geniet u van onze topservice. Op deze pagina kunt u daar alles over lezen. Nog vragen? Stel ze aan ons via het contactformulier of bel 036 – 76 30 350 (ma t/m vr tussen 9.00 en 17.00 uur).

In het weekend kunt u ons een e-mailbericht sturen, we doen dan ons uiterste best om daar zo spoedig mogelijk op te reageren.
Wilt u graag Synocare Cardio Plus-brochures ontvangen? Deze kunt u gratis aanvragen via deze pagina.

 

Levering

In het algemeen geldt: Vandaag voor 21.00 uur besteld, vandaag verzonden
Indien dit niet mogelijk is (doordat het bestelde niet op voorraad is of niet meer leverbaar), of er is om andere redenen vertraging, of een bestelling kan niet dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt u in ieder geval binnen twee dagen na plaatsing van de bestelling bericht en heeft u in dat geval het recht de bestelling zonder kosten en ingebrekestelling te annuleren.

Verzending

Uw bestelling zal in de meeste gevallen verzonden worden via Post NL. Zodra uw bestelling is verzonden ontvangt u een e-mail met daarin uw Track and Trace nummer. Met behulp van dit nummer kunt u de verwerking van uw bestelling volgen via postnl.nl. U betaalt bij ons voor een bestelling vanaf € 25,00 geen verzendkosten! Voor bestellingen tot € 25,00 betaalt u € 5,50 extra voor het bezorgen van uw bestelling.

Retourneren

Indien er sprake is van een consumentenkoop, heeft u het recht de geleverde goederen ONGEOPEND binnen een periode van 14 werkdagen zonder opgave van reden te retourneren. Deze termijn begint op het moment dat uw bestelling is afgeleverd.

Retouradres

MISI / SYNOFIT
Spectrumlaan 31
2665 NM Bleiswijk
Nederland

Indien u na afloop van deze termijn de geleverde zaken niet aan Synofit Europe B.V. heeft teruggezonden, is de koop een feit. Wij verzoeken u, alvorens over te gaan tot terugzending, daarvan binnen de termijn van 14 werkdagen na aflevering melding te maken bij Synofit Europe B.V..

Terugzending vanuw bestelling dient te geschieden in de originele verpakking en in nieuw staat verkerend. Indien de producten zijn gebruikt, bezwaard of op enige wijze beschadigd zijn geraakt, vervalt het recht op ontbinding.

Synofit Europe B.V. zorgt er voor dat, binnen 30 dagen na goede ontvangst van de retourzending, het volledige aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten aan u wordt terugbetaald. Het terugzenden van de geleverde zaken komt geheel voor rekening en risico van de consument. Wanneer u uw pakketje verstuurt via PostNL kost dit ongeveer 6,50 euro. Bekijk de tarieven bij PostNL.

Betaalwijze

Bij het plaatsen van uw bestelling heeft u de keuze uit de betaalwijze iDEAL, PayPal, rembours, creditcard of u kunt vooruit betalen.

Kiest u voor betaling via iDEAL dan wordt u doorverwezen naar onze partner IcePAY die voor ons de iDEAL betalingen uitvoert. Zodra wij de bevestiging van betaling binnen hebben, wordt uw order verder verwerkt. Dit geldt ook voor de betaalwijzen PayPal en creditcard.

Kiest u voor betaling via rembours dan betaalt u bij het afleveren van uw bestelling. Let op: de extra kosten voor rembours zijn €7,50.

Kiest u voor vooruitbetaling dan verzoeken wij u het totaalbedrag over te maken op onze rekening NL48ABNA0425052338 t.n.v. Synofit Europe B.V.
N.B. Vergeet dan niet uw ordernummer te vermelden. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, wordt uw order verder verwerkt.

Privacy

Synofit Europe B.V. respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Synofit Europe B.V. verkoopt uw gegevens niet. Synofit Europe B.V. zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en de door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Synofit Europe B.V. gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  1. Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  2. Om het winkelen bij Synofit Europe B.V. zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.
  3. Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons een bericht sturen en melden dat u uzelf wilt uitschrijven.
  4. Als u bij Synofit Europe B.V. een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, uw gegevens op een Secure Server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens bewaard worden. Dan hoeft u deze niet bij iedere nieuwe bestelling opnieuw in te vullen.
  5. Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
  6. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.

Algemene voorwaarden