Aandacht voor gezondheid

Over ons

De mensen van Synofit en Synocare

Siska van Rotterdam
Customer Support
Zhanna Borodich
Sales / vertegenwoordiger
Midden Nederland
Jose Kalisvaart
Sales / vertegenwoordiger
Noord Nederland
Vincent de Breet
IT Manager
Yvonne van Baaren
Senior product development &
innovation specialist
Marjan Strijland
Head Development
Reinier Huisman
CEO – Chief Executive Officer
Maggy Molenaar
Content Manager
Pie van Lith
CFO – Chief Financial Officer
Roel Stavast
Rayon Manager
Zuid-West

Over ons

Synocare is onderdeel van Synofit Europe B.V.. Onze organisatie is gespecialiseerd in het ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve en unieke voedingssupplementen (nutraceuticals) met een onderbouwde, bewezen werking. Sinds 2010 heeft Synofit Europe B.V. zich toegelegd op de natuurlijke verbetering van het bewegingsapparaat. Onder de merknaam Synofit (en Synopet voor dieren) zijn veilige natuurlijke producten geïntroduceerd, gericht op gewrichten, botten en spieren. In 2017 is het merk Synocare geïntroduceerd met natuurlijke producten die merkbare gunstige resultaten leveren op andere gebieden van de gezondheid. Met deze uitgebreide range van nutraceuticals hopen we een bijdrage te leveren aan preventie, aan een goede gezondheid en aan de beste kwaliteit van leven.

Door onze focus kunnen we continu blijven werken aan kwaliteit en aan verbetering van onze producten. Daardoor kunnen wij blijvend een kwalitatief hoogstaand eindproduct garanderen.

Onze inspiratie ligt in de natuur, gecombineerd met de nieuwste inzichten vanuit de wetenschap. Niet alleen de wetgeving verandert, maar ook technologieën en ontwikkelingen van nieuwe ingrediënten. Synofit Europe B.V. combineert beide aspecten bij de ontwikkeling van haar nutraceuticals, om u zo een kwalitatief hoogstaand product te kunnen bieden.

KvK-nummer: 51516128 | BTW-identificatienummer: NL850068514B01 | IBAN: NL53 INGB 0007 120 709 | VWA-registratienummer (voedingssupplement): 34068254