Aandacht voor gezondheid

Over ons

De mensen van Synofit en Synocare

Een teamfoto uit 2019
Bovenste rij v.l.n.r.: Sabine, Rieneke, Vincent, Siska, Camiel, Gabi, René, Gea.
Tweede rij v.l.n.r.: Berna, Jolanda, Evelien, José.

Tom Sanders
Directie
Evelien Diender
Klantenservice & Office Manager
Jolanda Blank
Klantenservice
Gabi Meershoek
Financial Controller
Vincent de Breet
IT Manager
Anne Jan Roeleveld
Online Marketing Manager
Rieneke Vlaanderen
Productmanager Synofit
Berna van der Zouwen
Productmanager Synocare
Gea Bisschop
Productmanager Synopet
Siska van Rotterdam
Sales / vertegenwoordiger
Zuid Nederland
Jose Kalisvaart
Sales / vertegenwoordiger
Noord Nederland
Zhanna Borodich
Sales / vertegenwoordiger
Midden Nederland
Sabine Engelage
Int. Marketing Manager & Country Manager Duitsland

Over ons

Synocare is onderdeel van Synofit Europe B.V.. Onze organisatie is gespecialiseerd in het ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve en unieke voedingssupplementen (nutraceuticals) met een onderbouwde, bewezen werking. Sinds 2010 heeft Synofit Europe B.V. zich toegelegd op de natuurlijke verbetering van het bewegingsapparaat. Onder de merknaam Synofit (en Synopet voor dieren) zijn veilige natuurlijke producten geïntroduceerd, gericht op gewrichten, botten en spieren. In 2017 is het merk Synocare geïntroduceerd met natuurlijke producten die merkbare gunstige resultaten leveren op andere gebieden van de gezondheid. Met deze uitgebreide range van nutraceuticals hopen we een bijdrage te leveren aan preventie, aan een goede gezondheid en aan de beste kwaliteit van leven.

Door onze focus kunnen we continu blijven werken aan kwaliteit en aan verbetering van onze producten. Daardoor kunnen wij blijvend een kwalitatief hoogstaand eindproduct garanderen.

Onze inspiratie ligt in de natuur, gecombineerd met de nieuwste inzichten vanuit de wetenschap. Niet alleen de wetgeving verandert, maar ook technologieën en ontwikkelingen van nieuwe ingrediënten. Synofit Europe B.V. combineert beide aspecten bij de ontwikkeling van haar nutraceuticals, om u zo een kwalitatief hoogstaand product te kunnen bieden.

KvK-nummer: 51516128 | BTW-identificatienummer: NL850068514B01 | IBAN: NL53 INGB 0007 120 709 | VWA-registratienummer (voedingssupplement): 34068254