Aandacht voor gezondheid

Over ons

Synocare is onderdeel van Synofit Europe B.V.. Onze organisatie is gespecialiseerd in het ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve en unieke voedingssupplementen (nutraceuticals) met een onderbouwde, bewezen werking. Sinds 2010 heeft Synofit Europe B.V. zich toegelegd op de natuurlijke verbetering van het bewegingsapparaat. Onder de merknaam Synofit (en Synopet voor dieren) zijn veilige natuurlijke producten geïntroduceerd, gericht op gewrichten, botten en spieren. In 2017 is het merk Synocare geïntroduceerd met natuurlijke producten die merkbare gunstige resultaten leveren op andere gebieden van de gezondheid. Met deze uitgebreide range van nutraceuticals hopen we een bijdrage te leveren aan preventie, aan een goede gezondheid en aan de beste kwaliteit van leven.

Door onze focus kunnen we continu blijven werken aan kwaliteit en aan verbetering van onze producten. Daardoor kunnen wij blijvend een kwalitatief hoogstaand eindproduct garanderen.

Onze inspiratie ligt in de natuur, gecombineerd met de nieuwste inzichten vanuit de wetenschap. Niet alleen de wetgeving verandert, maar ook technologieën en ontwikkelingen van nieuwe ingrediënten. Synofit Europe B.V. combineert beide aspecten bij de ontwikkeling van haar nutraceuticals, om u zo een kwalitatief hoogstaand product te kunnen bieden.
KvK-nummer: 51516128 | BTW-identificatienummer: NL850068514B01 | IBAN: NL48ABNA0425052338 | VWA-registratienummer (voedingssupplement): 34068254

Over de SynoCare Cardio formule

SynoCare Cardio voor cholesterol, hart en bloedvaten is in Nederland ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en bevat uitsluitend hoogwaardige ingrediënten. Het product wordt volgens de standaard HACCP-normen geproduceerd in Nederland. De productielocatie is daarnaast FSSC 22000 gecertificeerd. Dat betekent dat de productielocatie zich aan strengere normeringen houdt dan verplicht is. We garanderen daarmee dat onze producten absoluut van de best mogelijke kwaliteit zijn.

De mensen van Synofit Europe B.V.

Camiel Hofstee
Directie
René den Admirant
Directie
Evelien Diender
Klantenservice & Office Manager
Jolanda Blank
Klantenservice
Vincent de Breet
Developer
Anne Jan Roeleveld
Online Marketing Manager
Rieneke Vlaanderen
Productmanager Synofit &
Marketing Coordinator
Berna van der Zouwen
Productmanager SynoCare
Gea Bisschop
Productmanager Synopet
Johan Bonthond
Sales / vertegenwoordiger
Zuid-West Nederland
Rieneke Jansen
Sales / vertegenwoordiger
Zuid-Oost Nederland
Jose Kalisvaart
Sales / vertegenwoordiger
Noord Nederland
Richard van Dokkum
Veterinary Medical Officer
Sabine Engelage
Int. Marketing Manager
Jeroen Hofman
Controller