“Het ziet er gewoon echt smerig uit. Als je langsfietst en je ziet overal van die dikke plakken met rupsen in de bomen hangen. Het probleem is onderschat dit jaar zodat er veel te laat is begonnen met de bestrijding van de rups. Het zit nu overal, in de hele buurt. De kinderen kunnen niet eens meer normaal spelen op het schoolplein!”

Waar gaat dit over? Inderdaad, de eikenprocessierups. Hét vervelende probleem van dit moment. De overlast die de processierups veroorzaakt, komt door kleine brandhaartjes op de eikenprocessierupsen die in mei en juni op de rupsen verschijnen.
Wanneer de processierups zich bedreigd voelt, dan laten deze haartjes los. Bij veel mensen veroorzaakt aanraking met deze haartjes huiduitslag en jeuk.

Symptomen van de eikenprocessierups: jeuk en bultjes

Wanneer mensen in aanraking komen met de haartjes van de eikenprocessierups, dan ontstaan bultjes die erg jeuken. De ene persoon is gevoeliger voor deze huiduitslag dan de ander: niet iedereen krijgt bulten en jeuk. Het kan ook voorkomen dat er ernstiger verschijnselen ontstaan: koorts, braken of duizeligheid.
De haartjes blijven jarenlang actief. Ook op een later moment kan het dus voorkomen dat er klachten van jeuk en bultjes ontstaan.

Crème tegen jeuk van de eikenprocessierupsen

Hoe kom je nu van die jeuk af? De vertegenwoordigers van de SynoCare producten horen het overal in het land: de crème SynoCare Skin Repair Cream werkt verzachtend tegen de jeuk van de eikenprocessierups! Dit verbaast ons niets, gezien deze zalf ook uitstekend werkt tegen jeuk bij muggenbulten en andere insectenbeten.
De huiduitslag die wordt veroorzaakt door de eikenprocessierups verdwijnt niet direct door de crème, dit duurt langer. Let op: niet gebruiken bij kinderen onder de drie jaar.

Tip: ‘strip’ je huid eerst met plakband voordat je de crème opbrengt. Zo worden de haartjes die de klachten veroorzaken eerst verwijderd en is de SynoCare Skin Repair Cream het meest effectief.

Probeer nu direct de crème SynoCare Skin Repair Cream tegen jeuk veroorzaakt door de processierups!

30 SynoCare Cardio Capsules

SynoCare Skin Repair Cream

 50 mL SynoCare Skin Repair Cream
Met Aloë vera, Tea Tree olie, Centella extract en Vitamine E
Bij geïrriteerde, droge en jeukende huid
Vermindert puistjes
Verzachtend en herstellend
Snel resultaat
Vrij van parfum en parabenen