Kennis & Verdieping

Dossier Synocare Skin Repair Cream

De veelzijdige Synocare Skin Repair Cream heeft meerdere toepassingen waar gebruikers erg tevreden over zijn! In dit dossier besteden we aandacht aan de vier meest belangrijke toepassingen van de Cream: voor de geïrriteerde huid, de droge huid, de onzuivere huid en bij littekens. Zo krijgt u een goed beeld van de werking van de Cream én kunt u ontdekken of de Cream óók bij u past! Op dit moment is toevoegd aan het dossier: de pagina’s over droge huid, geïrriteerde huid en onzuivere huid. Binnenkort wordt ook de laatste pagina toegevoegd.

Droge huid

Iedereen heeft er weleens last van: een droge huid, bijvoorbeeld in je gezicht of op je benen. Vaak geeft dit een vervelend, trekkerig en jeukend gevoel van je huid. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om de droge huid te verhelpen! Lees over Synocare Skin Repair Cream en de droge huid.

Geïrriteerde huid

Een geïrriteerde huid kan ontstaan na het scheren, door insecten (denk aan de processierups), en tegenwoordig kennen we het ook na veelvuldig gebruik van een mondkapje. Wat valt hiertegen te doen? Lees over Synocare Skin Repair Cream en de geïrriteerde huid.

Onzuivere huid

Een onzuivere huid met puistjes: bijna iedereen heeft hier tijdens sommige periodes in het leven last van. Maar waardoor ontstaat dit, en hoe kan je een onzuivere huid behandelen? Lees over Synocare Skin Repair Cream en de onzuivere huid.

U kunt online gebruikerservaringen lezen

Synocare Skin Repair Cream:

Verzachtende en herstellende crème
Bij geïrriteerde, droge en jeukende huid
Werkzaam tegen puistjes
Met de ingrediënten Aloë vera, Tea Tree olie, Centella en Vitamine E
Verkrijgbaar in een potje van 50 mL

Bestel nu Synocare Skin Repair Cream