Kennis & Verdieping

Dossier Synofit Skin Care

De veelzijdige Synofit Skin Care heeft meerdere toepassingen waar gebruikers erg tevreden over zijn! In dit dossier besteden we aandacht aan de drie meest belangrijke toepassingen van de Cream: voor de geprikkelde huid, de droge huid, en bij puistjes. Zo krijgt u een goed beeld van de werking van de crème én kunt u ontdekken of de Skin Care óók bij u past! 

Droge huid

Iedereen heeft er weleens last van: een droge huid, bijvoorbeeld in je gezicht of op je benen. Vaak geeft dit een vervelend gevoel. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden bij een droge huid! Lees over Synofit Skin Care en de droge huid.

Geprikkelde huid

Een geprikkelde, rode huid kan bijvoorbeeld ontstaan na het scheren of door insecten (denk aan de processierups). Denk ook aan het lang achter elkaar dragen van dezelfde bedekking op de huid, zoals bij een mondkapje. Wat valt hierbij te doen? Lees over de geprikkelde huid en Synofit Skin Care.

Puistjes

Puistjes: bijna iedereen heeft hier tijdens sommige periodes in het leven last van. Maar waardoor ontstaat dit, en wat kan je doen bij puistjes? Lees over Synofit Skin Care en puistjes.

U kunt online gebruikerservaringen lezen

Synofit Skin Care:

Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid
Bij puistjes, geprikkelde en droge huid
Voor gezicht en lichaam
Voor mannen en vrouwen
Met de ingrediënten Tea Tree olie en Centella
Verkrijgbaar in een luchtdicht flesje van 50 mL

Bestel nu Synofit Skin Care