SynoCare Skin Repair Cream

SynoCare Skin Repair Cream ondersteunt herstel beschadigde huid

Krachtige Eerste Hulp crème biedt snel uitkomst bij puistjes, geïrriteerde en droge huid

Beschadigde, geïrriteerde huid of puistjes? Een succesvolle, Afrikaanse receptuur biedt de oplossing. Deze formule bevat een unieke combinatie van de ingrediënten Tea Tree olieCentella en Vitamine E. Deze bijzondere combinatie van huidherstellende bestanddelen is nu ook in Nederland verkrijgbaar.

Vraag een gratis proefmonster aan.

Natuurlijk huidherstel

De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam. Wanneer je het zou uitspreiden, dan zou het de oppervlakte van een tweepersoons deken hebben. Door deze grote omvang is de huid extra gevoelig voor invloeden van buitenaf. Wie heeft er niet zo nu en dan last van een jeukende, rode, schilferende of droge huid? En natuurlijk kunnen er bij vallen en stoten heel gemakkelijk schaafwonden ontstaan. SynoCare Skin Repair Cream is een Eerste Hulp crème die het herstel van de beschadigde huid krachtig ondersteunt.

Tea Tree olie, Centella en Vitamine E

SynoCare Skin Repair Cream bevat pure olie van de Tea Tree. Deze Tea Tree olie – met krachtige antibacteriële eigenschappen – wordt gewonnen uit de bladeren van de Melaleuca alternifolia. De Aboriginals in Australië gebruiken deze olie al eeuwen bij wondjes en andere huidbeschadigingen.

Centella is een plant die groeit in Zuidoost-Azië. Deze wordt al eeuwen gebruikt in de traditionele Indiase Ayurveda natuurgeneeskunst. De plant staat ook bekend als ‘Tijgerkruid’. Tijgers hebben namelijk de gewoonte om door deze struiken te rollen om hun wonden te helen. Het derde ingrediënt in SynoCare Skin Repair Cream is Vitamine E met een voedende en beschermende invloed op de huid.

Het is dan ook een ideale huidcrème om roodheid, irritatie en puistjes te verminderen, de huid tot rust te brengen en om de huid te zuiveren en te verzachten. Daarnaast is SynoCare Skin Repair Cream vochtinbrengend. U merkt snel het verschil bij een droge huid. Ook op het versoepelen van de huid na littekenvorming heeft de Cream een gunstig effect.
Voor de mannen: bij een geïrriteerde huid na het scheren is de Skin Repair Cream direct een verzachting voor de huid!

Positieve invloed op insecten- en kwallenbeten

In Afrika weet men al heel lang dat de unieke samenstelling van deze crème een veelzijdige invloed heeft op diverse huidongemakken. Ook tijdens de zomermaanden is het altijd handig om een tube binnen handbereik te hebben. De crème heeft namelijk een positieve invloed op kwallen- en insectenbeten. Door een beetje crème op uw huid aan te brengen, verzacht u direct het ongemak na een vervelende steek of beet.

U kunt online de gebruiksaanwijzing inzien

Of lees gebruikerservaringen van de Skin Repair Cream.

Prijs en verkrijgbaarheid

SynoCare Skin Repair Cream bevat uitsluitend natuurlijke bestanddelen die goed zijn voor de huid en de gezondheid. Deze crème dringt goed in de huid en voelt na het aanbrengen niet vet aan. SynoCare Skin Repair Cream is vanaf nu verkrijgbaar bij apotheek, zelfstandige drogist en reformwinkel. Ook kunt u het hier direct online bestellen. De verkoopprijs voor een tube van 50 ml bedraagt € 18,95.

SynoCare is een kwaliteitsproduct van Synofit Europe B.V.
Randstad 22-131
1316BW Almere
Tel.: 036 – 76 30 350
info@synocare.nl

Gratis proefmonster Skin Repair Cream

Voordelen van SynoCare Skin Repair Cream

 • Werkzame formule op basis van de ingrediënten Tea Tree olie, Centella en Vitamine E
 • Gebaseerd op Afrikaanse succesformule
 • Snel resultaat
 • Geschikt voor alle leeftijden
 • Voelt na het aanbrengen niet vet aan
 • Bij puistjes, geïrriteerde en droge huid
 • Vrij van parfum en parabenen

Hoe werkt dit product?

SynoCare Skin Repair Cream bevat uitsluitend bestanddelen die goed zijn voor de huid en de gezondheid. SynoCare Skin Repair Cream dringt goed in de huid en voelt na het aanbrengen niet vet aan. Tea Tree olie en Centella hebben een positieve invloed op het huidherstel. Vitamine E voedt en beschermt de huid. De Cream heeft een reinigende werking.

Waarvoor kan SynoCare Skin Repair Cream gebruikt worden?

 • Vermindert roodheid, irritatie en puistjes
 • Ondersteunt het huidherstel
 • Brengt de huid tot rust
 • Vochtinbrengend
 • Verzacht en zuivert
 • Reinigt en peelt de huid

Wat kan ik verwachten?

SynoCare Skin Repair Cream kan een direct kalmerend effect hebben, maar bij bepaalde toepassingen kan het tot 6 weken duren voordat effect in de huid duidelijk merkbaar wordt. De Cream peelt, reinigt en desinfecteert de huid. Tevens brengt het een beschermend laagje aan op de huid, waardoor de huid beschermd wordt tegen invloeden van buiten.

Ingrediënten

Aqua, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Alcohol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Phenoxyethanol, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Centella Asiatica Extract, Limonene

SynoCare Skin Repair Cream is vrij van parfum en parabenen.