SynoCare Skin Repair Cream

Iedereen heeft weleens last van een geïrriteerde, jeukende huid. Door een muggenbult, andere insecten of in de maanden mei tot en met juli door de processierups. SynoCare Skin Repair Cream biedt de oplossing bij deze irritaties. Deze formule bevat een unieke combinatie van de ingrediënten Aloë vera, Tea Tree olieCentella en Vitamine E. Deze bijzondere combinatie van huidherstellende bestanddelen verzacht de huid en helpt de huid om te herstellen.

Aloë vera, Tea Tree olie, Centella en Vitamine E

SynoCare Skin Repair Cream bevat Aloë vera leaf juice. De plant Aloë vera werd in het oude Egypte al geroemd vanwege de geneeskrachtige werking. Het werd zelfs ‘de plant van de onsterfelijkheid’ genoemd. De bladeren van de Aloë vera bevatten de gel met daarin actieve stoffen voor de huid.

SynoCare Skin Repair Cream bevat pure olie van de Tea Tree. Deze Tea Tree olie – met krachtige antibacteriële eigenschappen – wordt gewonnen uit de bladeren van de Melaleuca alternifolia. De Aboriginals in Australië gebruiken deze olie al eeuwen bij wondjes en andere huidbeschadigingen.

Centella is een plant die groeit in Zuidoost-Azië. Deze wordt al eeuwen gebruikt in de traditionele Indiase Ayurveda natuurgeneeskunst. De plant staat ook bekend als ‘Tijgerkruid’. Tijgers hebben namelijk de gewoonte om door deze struiken te rollen om hun wonden te helen.

Het vierde ingrediënt in SynoCare Skin Repair Cream is Vitamine E met een voedende en beschermende invloed op de huid.

Werking van de Cream

Met deze actieve ingrediënten is de SynoCare Skin Repair Cream de ideale huidcrème om roodheid, irritatie en puistjes te verminderen, de huid tot rust te brengen en om de huid te verzachten. Ook op het versoepelen van de huid na littekenvorming heeft de Cream een gunstig effect.
Voor de mannen: bij een geïrriteerde huid na het scheren is de Skin Repair Cream direct een verzachting voor de huid!

Positieve invloed op insectenbeten en jeuk veroorzaakt door de processierups

In Afrika weet men al heel lang dat de unieke samenstelling van deze crème een veelzijdige invloed heeft op diverse huidongemakken. Zeker tijdens de zomermaanden is het altijd handig om een potje binnen handbereik te hebben. De crème heeft namelijk een positieve invloed op insectenbeten, denk aan muggenbulten. Door een beetje SynoCare Skin Repair Cream op uw huid aan te brengen, verzacht u direct het ongemak na een vervelende steek of beet. Ook helpt de crème tegen jeuk die door de eikenprocessierups wordt veroorzaakt.

Prijs en verkrijgbaarheid

SynoCare Skin Repair Cream bevat uitsluitend natuurlijke bestanddelen die goed zijn voor de huid en de gezondheid. Deze crème dringt goed in de huid en voelt na het aanbrengen niet vet aan. SynoCare Skin Repair Cream is vanaf nu verkrijgbaar bij apotheek, zelfstandige drogist en reformwinkel. Ook kunt u het hier direct online bestellen. De verkoopprijs voor een potje van 50 ml bedraagt
€ 14,95.

Bestel nu SynoCare Skin Repair Cream

Direct contact

Evelien DienderEvelien Diender
E-Mail | Telefoon
Ik help u graag

Voordelen van SynoCare Skin Repair Cream

Werkzame formule op basis van de ingrediënten Aloë vera, Tea Tree olie, Centella en Vitamine E
Gebaseerd op Afrikaanse succesformule
Snel resultaat
Voelt na het aanbrengen niet vet aan
Bij geïrriteerde en jeukende huid
Te gebruiken tegen puistjes
Vrij van parfum

Wat kan ik verwachten?

SynoCare Skin Repair Cream kan een direct kalmerend effect hebben, maar bij bepaalde toepassingen kan het tot 6 weken duren voordat effect in de huid duidelijk merkbaar wordt. De Cream reinigt en desinfecteert de huid. Tevens brengt het een beschermend laagje aan op de huid, waardoor de huid beschermd wordt tegen invloeden van buiten.

Ingrediënten

Aqua, Petrolatum, Aloe Barbadensis leaf extract, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Alcohol, Phenoxyethanol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Centella Asiatica Extract, Limonene

SynoCare Skin Repair Cream is vrij van parfum.

Veelgestelde vragen

Wij krijgen regelmatig dezelfde vragen van onze klanten. Lees ze hier en vind antwoorden!

Betaalwijzen

Verzendwijze


Of kies voor PakjeGemak en haal uw pakket op bij een postkantoor in de buurt.

Verzendkosten

* Bij bestellingen tot € 25 betaalt u € 5,50 mee aan de verzendkosten. Een uitzondering hierop vormt de SynoCare  Skin Repair Cream, waarbij geen verzendkosten worden gerekend. Bij bestellingen vanaf € 25 is de verzending voor u kosteloos, mits de levering plaatsvindt in Nederland. Verzendkosten naar het buitenland worden doorberekend aan de klant. Voor brochures hoeft u nooit verzendkosten te betalen.

Certificering

Certificering

De productielocatie van de producten van SynoCare is FSSC22000 gecertificeerd.