Unieke kwaliteit

Producten van Synocare en de ingrediënten

Via de menubalk links kunt u kiezen voor het product of ingrediënt waar u in geïnteresseerd bent. Per product kunt u de samenstelling en links naar informatie over de ingrediënten vinden.

Synocare Cardio Plus Capsules

Samenstelling van Synocare Cardio Plus Capsules: visolie, gelatine (vis; capsule), rode gist rijst (Monascus purpureus), berberine extract (Phellodendron amurense), emulgatoren (zonnebloemlecithine, glycerine), co-enzym Q10, vitaminen (vitamine C, vitamine D3), stabilisatoren (bijenwas), kleurstoffen (ijzeroxide), mineralen (chromium)

Inhoud per capsule:
✓ 250 mg Rode gist rijst (waarvan 10 mg Monacoline K)
✓ 500 mg Visolie (waarvan 150 mg EPA en 100 mg DHA)
✓ 60 mg Co-enzym Q10
✓ 6 μg Chromium
✓ 250 mg Berberine
✓ 25 mcg Vitamine D3
✓ 12 mg Vitamine C

rode gist rijst

Rode gist rijst

Rode gist rijst is een populair ingrediënt in de Aziatische keuken. Het wordt vooral gebruikt om voedingsmiddelen en dranken een roodachtige kleur te geven. Maar Rode gist rijst biedt eveneens een ondersteuning voor de gezondheid.

Meer weten >

Vitamine E

Chromium

In 1761 werd het mineraal Chromium ontdekt door Johann Gottlob Lehmann in het Oeralgebergte in Rusland. Sinds die tijd wordt Chromium gebruikt door mensen.

Meer weten >

Omega 3-vetzuren

Wie Omega 3-vetzuren zegt, zegt vis. Bijna iedereen weet wel dat Omega 3 goed is voor je, en dat deze vetzuren in hoge gehaltes in vis, avocado, lijnzaad en walnoten te vinden zijn. Maar wat zijn Omega 3-vetzuren precies en waarom zijn ze goed voor je?

Meer weten >

Vitamine C

Iedereen weet dat vitamine C belangrijk is voor het immuunsysteem en een goede weerstand. Maar dat is niet het enige.
Vitamine C is daarnaast ook onder andere belangrijk voor de bloedvaten.

Meer weten >

Vitamine E

Vitamine D3

Vitamine D vervult veel belangrijke functies in het lichaam. Het is goed voor de opname van kalk: het bevordert een goed Calcium gehalte in het bloed. De vitamine lost op in vet en wordt ook wel calciferol genoemd.

Meer weten >

Co-enzym Q10

De officiële benaming voor het Co-enzym Q10 is Ubichinon-10. Dat betekent ‘overal aanwezig’. En dat is helemaal van toepassing op dit eiwit. In iedere cel van uw lichaam – in spieren, bloedvaten, organen en andere weefsels – wordt Co-enzym Q10 aangetroffen. Dat geeft wel aan hoe belangrijk dit enzym voor uw lichaam is.

Meer weten >

Berberine

Berberine is een natuurlijke substantie die afkomstig is van de Mantsjoerijse Kurkboom. Deze boom groeit aan de oevers van de rivieren Oessoeri en Amoer die door het Oosten van Rusland, de Chinese regio Mantsjoerije en Noord-Korea stromen. De boom is één van de belangrijkste natuurlijke bronnen van Berberine.

Meer weten >

Alle producten van Cardio Plus