Unieke kwaliteit

Producten van Synocare en de ingrediënten

Via de menubalk links kunt u kiezen voor het product of ingrediënt waar u in geïnteresseerd bent. Per product kunt u de samenstelling en links naar informatie over de ingrediënten vinden.

Synofit Cardio Care

Samenstelling van Synofit Cardio Care: visolie, gelatine (vis; capsule), witte berk (Betula pendula)-blad, bergamot (Citrus bergamia), rode gist rijst (Monascus purpureus), emulgatoren (zonnebloemlecithine, glycerine), co-enzym Q10, vitaminen (vitamine C, vitamine D3), gefermenteerde knoflook (Allium sativum), stabilisatoren (bijenwas), kleurstoffen (ijzeroxide), mineralen (chroom)

Inhoud per capsule:
✓ 500 mg Visolie (waarvan 150 mg EPA en 100 mg DHA)
✓ 300 mg Witte berk-blad
✓ 150 mg Bergamot extract
✓ 74 mg Rode gist rijst, waarvan 2,96 mg Monacoline K
✓ 50 mg Co-enzym Q10
✓ 10 mg Gefermenteerde knoflook extract
✓ 12 mg Vitamine C
✓ 20 μg Vitamine D3
✓ 6 μg Chroom

rode gist rijst

Rode gist rijst

Rode gist rijst is een populair ingrediënt in de Aziatische keuken. Het wordt vooral gebruikt om voedingsmiddelen en dranken een roodachtige kleur te geven. Maar Rode gist rijst wordt eveneens gebruikt in voedingssupplementen.

Meer weten >

Vitamine E

Chroom

In 1761 werd het mineraal Chroom ontdekt door Johann Gottlob Lehmann in het Oeralgebergte in Rusland. Sinds die tijd wordt Chroom gebruikt door mensen.

Meer weten >

Omega 3-vetzuren

Wie Omega 3-vetzuren zegt, zegt vis. Bijna iedereen weet wel dat Omega 3 goed is voor je, en dat deze vetzuren in hoge gehaltes in vis, avocado, lijnzaad en walnoten te vinden zijn. Maar wat zijn Omega 3-vetzuren precies en waarom zijn ze goed voor je?

Meer weten >

Vitamine C

Iedereen weet dat vitamine C belangrijk is voor het immuunsysteem en een goede weerstand. Maar dat is niet het enige.
Vitamine C is daarnaast ook onder andere belangrijk voor de bloedvaten.

Meer weten >

Vitamine E

Vitamine D3

Vitamine D vervult veel belangrijke functies in het lichaam. Het is goed voor de opname van kalk: het bevordert een goed Calcium gehalte in het bloed. De vitamine lost op in vet en wordt ook wel calciferol genoemd.

Meer weten >

Co-enzym Q10

De officiële benaming voor het Co-enzym Q10 is Ubichinon-10. Dat betekent ‘overal aanwezig’. En dat is helemaal van toepassing op dit eiwit. In iedere cel van uw lichaam – in spieren, bloedvaten, organen en andere weefsels – wordt Co-enzym Q10 aangetroffen. Dat geeft wel aan hoe belangrijk dit enzym voor uw lichaam is.

Meer weten >

Alle producten van Cardio Care