Unieke kwaliteit

Vitamine D3

Waar is Vitamine D3 goed voor?

Vitamine D3 is goed voor de opname van kalk: het bevordert een goed Calcium gehalte in het bloed. Ook is deze voedingsstof belangrijk voor sterke tanden en heeft het een positieve invloed op het immuunsysteem. Vitamine D vervult dus veel belangrijke functies in het lichaam. De vitamine lost op in vet en wordt ook wel calciferol genoemd.

In welke voeding zit Vitamine D3?

Er zijn niet zoveel voedingsmiddelen die deze vitamine bevatten, in tegenstelling tot andere vitamines, denk aan Vitamine C. Vitamine D zit in eieren en melkproducten, vette vis, lever en vlees. Behalve bij vette vis als paling, makreel en zalm gaat het maar om kleine hoeveelheden. Dat is de reden waarom Vitamine D al tientallen jaren wordt toegevoegd aan margarine, halvarine en bak- en braadproducten.
Het meeste Vitamine D halen we uit zonlicht. Onder invloed van onzichtbaar ultraviolet licht (UV-B) wordt deze vitamine in de huid aangemaakt in de vorm van cholecalciferol. Dit wordt in de lever omgezet in calcidiol en opgeslagen voor de wintermaanden. Doordat er dan weinig zonlicht is, wordt die voorraad dan door het lichaam gebruikt.

Vitamine D3 verhoogt de opname van kalk in de botten

In zalm zit veel Vitamine D3

Vitamine D3 en bloed

Vitamine D3 draagt bij tot normale calciumgehalten in het bloed. Calcium heeft een gunstige invloed op de hartspier. De ondersteuning van Vitamine D3 aan het calciumgehalte in het bloed is dus belangrijk. De totaalformule Synocare Cardio Plus voor het behoud van een verantwoord cholesterol- en bloedsuikergehalte bevat ook Vitamine D3.

Supplement met Vitamine D3:
Synocare Cardio Plus Capsules

Complete formule voor het behoud van een verantwoorde cholesterol- en bloedsuikerspiegel
Met Rode gist rijst, Chromium, Omega 3-vetzuren en meer ingrediënten
Capsules met vloeibare inhoud
Slechts 1 capsule per dag
Verkrijgbaar in verpakkingen met 30 of 90 capsules

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in informatie over de andere ingrediënten van Synocare Cardio Plus:

Ingrediënten SynoCare Cardio

rode gist rijst Rode gist rijst Q10 Co-enzym Q10 Chromium Omega 3-vetzuren
Vitamine C Berberine
Berberine

Bestel nu Synocare Cardio Plus met Vitamine D3

Of bezoek voor meer informatie over deze totaalformule de uitgebreide informatiepagina over Synocare Cardio Plus >>