Unieke kwaliteit

Synocare Cardio Plus: Vloeibare Rode gist rijst formule

Vloeibare receptuur met Rode gist rijst, Q10, Chromium, Omega 3-vetzuren en Berberine

Wilt u ook een extra steuntje in de rug voor het behouden van een normale cholesterol- en bloedsuikerspiegel naast uw gezonde levensstijl? Synocare Cardio Plus bevat een unieke, vloeibare receptuur die door de bijzondere combinatie van ingrediënten extra ondersteuning geeft.
Direct bestellen? Ga naar Synocare Cardio Plus in de webshop!

Extra ondersteuning

Uw hart en bloedvaten vormen samen de motor van uw gezondheid. Natuurlijk doet u er veel aan om ze gezond te houden, zodat het bloed goed door de aderen kan blijven stromen. Zo kiest u vaker voor gezonde voeding, neemt u meer beweging en rookt u niet. Dit zijn belangrijke stappen om uw hart en bloedvaten vitaal te houden. Om dit verder te ondersteunen, is ons product Synocare Cardio Plus zeer geschikt. Deze unieke, vloeibare receptuur voor het behoud van een verantwoord cholesterol- en bloedsuikergehalte geeft een extra ondersteuning in combinatie met een gezonde levensstijl. Zo blijft u fit én vitaal door het leven gaan.

Unieke totaalformule voor hart en bloedvaten

Synocare Cardio Plus is niet ‘alleen maar’ een Rode gist rijst product voor uw cholesterolspiegel. Voor een optimale hartgezondheid zijn meer ingrediënten nodig. Daarom bevat Cardio Plus onder andere ook Co-enzym Q10, dat een goede aanvulling is bij het gebruik van Rode gist rijst. Een ander belangrijk ingrediënt dat bijdraagt aan het succes van het voedingssupplement is Berberine. Vanwege de wet- en regelgeving mogen we geen uitspraken doen over de werking van dit ingrediënt, maar via een online zoekmachine kunt u hier al snel veel informatie over vinden. 

Uiteraard ontbreken ook de Omega 3-vetzuren, wellicht het bekendste ingrediënt voor de hartgezondheid, niet in Cardio Plus. Alle ingrediënten in Synocare Cardio Plus zijn van hoogwaardige kwaliteit. Vanwege de vloeibare vorm (de capsules bevatten een vloeibare inhoud) zijn de ingrediënten goed opneembaar.

Voor u op een rij: de werking van Synocare Cardio Plus

Cholesterolspiegel

Synocare Cardio Plus is geschikt voor het behoud van de normale cholesterolspiegel. Het voedingssupplement heeft deze werking vanwege het ingrediënt Rode gist rijst met 10 mg Monacoline K. Synocare Cardio Plus is vrij van Citrinine.

Bloedsuikerspiegel

Synocare Cardio Plus zorgt mede voor een natuurlijke bloedsuikerspiegel vanwege het ingrediënt Chromium. Cardio bevat per capsule 6 μg van dit ingrediënt. Chromium draagt ook bij aan een normaal vet- en koolhydraatmetabolisme.

Bloedvaten

Synocare Cardio Plus ondersteunt het behoud van een sterke vaatwand. Dit komt doordat er Vitamine C aan het voedingssupplement is toegevoegd.

Hart

Door de Omega 3-vetzuren in het supplement, heeft Synocare Cardio Plus een gunstige invloed op ons hart.

Bekijk informatie over alle ingrediënten van Synocare Cardio Plus:

Ingrediënten SynoCare Cardio

rode gist rijst Rode gist rijst Q10 Co-enzym Q10 Chromium Omega 3-vetzuren
Berberine
Berberine
Vitamine C Vitamine D3

Synocare Cardio Plus Capsules

Complete formule voor het behoud van een verantwoorde cholesterol- en bloedsuikerspiegel
Met Rode gist rijst, Chromium, Omega 3-vetzuren en meer ingrediënten
Capsules met vloeibare inhoud
Slechts 1 capsule per dag
Verkrijgbaar in verpakkingen met 30 of 90 capsules

Prijs en verkrijgbaarheid

Synocare Cardio Plus bevat uitsluitend natuurlijke bestanddelen die goed zijn voor de gezondheid. Deze capsule draagt bij aan het behoud van een verantwoord cholesterol- en bloedsuikergehalte. Synocare Cardio Plus is nu verkrijgbaar bij apotheek, zelfstandige drogist en reformwinkel, en daarnaast is het online te bestellen. De verkoopprijs voor 30 Synocare Cardio Plus Capsules is € 30,00 en voor 90 Synocare Cardio Plus Capsules € 80,00. De dosering betreft één Synocare Cardio Plus Capsule per dag.

Bestel nu de Synocare Cardio Plus Capsules