NIEUW SynoCare Cardio! Goed voor hart, cholesterol en bloedvaten

Synocare Cardio

Gepatenteerde vloeibare receptuur met Rode gist rijst, Q10, Omega 3-vetzuren, Berberine en Lycopeen

U wilt uw hart en bloedvaten gezond houden. Wilt u extra ondersteuning hierbij? SynoCare Cardio draagt bij aan het behoud van een gezond hart, bloedvaten en cholesterolspiegel.
Direct bestellen? Ga naar SynoCare Cardio in de webshop!

Uw hart en bloedvaten vormen samen de motor van uw gezondheid. Natuurlijk doet u er veel aan om ze gezond te houden, zodat het bloed goed door de aderen kan blijven stromen. Zo kiest u vaker voor gezonde voeding, neemt u meer beweging en rookt u niet. Dit zijn belangrijke stappen om uw hart en bloedvaten vitaal te houden. Om dit verder te ondersteunen, hebben wij een nieuw product ontwikkeld: SynoCare Cardio. Een gepatenteerde vloeibare receptuur voor het hart en voor het behoud van een verantwoord cholesterolgehalte. SynoCare Cardio geeft dus een extra ondersteuning in combinatie met een gezonde levensstijl. Zo blijft u fit én vitaal door het leven gaan.

Innovatieve oplossingen voor uw gezondheid

Het ontwikkelen van innovatieve gezondheidsproducten. Dát is de missie van de fabrikant van Synofit. Deze lijn is logischerwijs doorgetrokken naar SynoCare Cardio. De gepatenteerde receptuur – die goed is voor hart, bloedvaten en cholesterolspiegel – bestaat uitsluitend uit kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Bovendien is ook nu weer gekozen voor een vloeibare vorm voor een goede opneembaarheid.

Omega 3-vetzuren EPA en DHA

EPA en DHA leveren een positieve bijdrage aan de normale werking van het hart. Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van minimaal 250 mg EPA en DHA. SynoCare Cardio bevat per capsule 500 mg visolie, waarvan 150 mg EPA (Eicosapentaeenzuur) en 100 mg DHA (Docosahexaeenzuur). Dit is dus een goede mix voor het hart.

Monacoline K uit Rode gist rijst

Rode gist rijst is een veelgebruikt ingrediënt in de Aziatische keuken bij de bereiding van voedselproducten, waaronder Pekingeend. Deze bijzondere rijstsoort heeft inderdaad een donkerrode kleur. Deze ontstaat door witte rijst met de gist Monascus purpureus te fermenteren. Tijdens dit proces ontstaat Monacoline K.

Deze stof draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed. Het verband tussen het gebruik van 10 mg Monacoline K per dag en het behoud van een normale cholesterolspiegel is wetenschappelijk bewezen. SynoCare Cardio bevat per capsule 250 mg Rode gist rijst, waarvan 10 mg Monacoline K. De Rode gist rijst in SynoCare Cardio heeft een speciale bewerking ondergaan, waarbij het schadelijke citrinine is verwijderd.

Vitamine C

Aan SynoCare Cardio is Vitamine C toegevoegd. Deze vitamine draagt bij aan de vorming van collageen. Dit is van belang voor de bloedvaten en het is gunstig voor soepele aderen.

Co-enzym Q10

Het Co-enzym Q10 is een vetoplosbare stof die pas in 1957 werd ontdekt. Hoewel het veel weg heeft van een vitamine, wordt het niet tot deze groep gerekend.

Co-enzym Q10 is in alle menselijke cellen aanwezig. Daarom wordt het ook wel eens ‘Ubichinon’ genoemd, wat ‘overal aanwezig’ betekent.
Er worden veel verschillende soorten Co-enzym Q10 in voedingssupplementen gebruikt. Voor SynoCare Cardio is gekozen voor het hoogwaardige en actieve ingrediënt Ubichinol.

Berberine

Berberine is een kruidenextract dat al duizenden jaren in China wordt gebruikt. Deze stof is afkomstig van de Mantsjoerijse kurkboom, die ook in Japan, Korea en Mantsjoerije voorkomt. In de wortels, wortelstokken, kurkachtige schors en stengels wordt dit waardevolle kruid aangetroffen. Deze gele kleurstof wordt nog steeds gebruikt om wol te verven. Berberine heeft in combinatie met de andere ingrediënten in SynoCare Cardio een aantal bijzondere eigenschappen voor de mens.

Lycopeen

Lycopeen is een helderrode pigmentstof die tomaten, watermeloenen, rozenbottels, wortelen, roze grapefruit en paprika’s rood doet kleuren. Opvallend genoeg wordt het niet aangetroffen in andere rode vruchten, zoals kersen en aardbeien. Het menselijk lichaam maakt zelf geen Lycopeen aan en is daarvoor dus afhankelijk van plantaardige voeding.

Vitamine D3

Aan SynoCare Cardio is verder Vitamine D3 toegevoegd.

U kunt online de gebruiksaanwijzing inzien

30 SynoCare Cardio Capsules

SynoCare Cardio 30 Capsules

 30 Capsules SynoCare Cardio
 Rode gist rijst, Q10, Berberine, Lycopeen
Mét Omega 3-vetzuren
Bevat ook Vitamine C en D3
Vloeibare inhoud van de capsules
 1 capsule per dag
Goed voor een maand

90 SynoCare Cardio Capsules

SynoCare Cardio 90 Capsules

 90 Capsules SynoCare Cardio
 Rode gist rijst, Q10, Berberine, Lycopeen
Mét Omega 3-vetzuren
Bevat ook Vitamine C en D3
Vloeibare inhoud van de capsules
 1 capsule per dag
Goed voor 3 maanden

Prijs en verkrijgbaarheid

SynoCare Cardio bevat uitsluitend natuurlijke bestanddelen die goed zijn voor de gezondheid. Deze capsule draagt bij aan het behoud van een gezond hart, bloedvaten en cholesterolspiegel. SynoCare Cardio is nu verkrijgbaar bij apotheek, zelfstandige drogist en reformwinkel, en daarnaast is het online te bestellen. De verkoopprijs voor 30 SynoCare Cardio Capsules is €29,95 en voor 90 SynoCare Cardio Capsules €79,95. De dosering betreft één SynoCare Cardio Capsule per dag.

Bestel nu de SynoCare Cardio Capsules

U kunt ook gratis de brochure met informatie over SynoCare Cardio aanvragen>>>

Direct contact

Evelien DienderEvelien Diender
E-Mail | Telefoon
Ik help u graag

Klantenbeoordelingen

Reviews SynoCare

SynoCare scoorde gemiddeld een 9,02 uit 10 met 5.052 reviews.

Voordelen Synocare.nl

  • Kopen bij de bron
  • Officiële SynoCare shop
  • Vandaag voor 21.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 25
  • Top service & garantie
  • Antwoord op al uw vragen over SynoCare via e-mail of telefoon
  • Professionele controle op interacties met uw medicatie
  • Kies zelf de leverdatum en verzendwijze

SynoCare is bekend van:

Synofit is bekend van

Interactie met medicijnen

Gebruikt u medicijnen? Laat dan door een apotheker controleren of u de producten van SynoCare daarbij mag gebruiken. Meer informatie >>>

Gratis SynoCare Cardio brochure

Brochure SynoCare Cardio

Veelgestelde vragen

Wij krijgen regelmatig dezelfde vragen van onze klanten. Lees ze hier en vind antwoorden!

Betaalwijzen

Verzendwijze

Nieuw: kies voor PakjeGemak en haal uw pakket op bij een postkantoor in de buurt.

Verzendkosten

* Bij bestellingen tot € 25 betaalt u € 5,50 mee aan de verzendkosten. Bij bestellingen vanaf € 25 is de verzending voor u kostenloos, mits de levering plaatsvindt in Nederland. Verzendkosten naar het buitenland worden doorberekend aan de klant. Voor brochures hoeft u nooit verzendkosten te betalen.

Certificering

Certificering

De productielocatie van de producten van SynoCare is FSSC22000 gecertificeerd.

Verklaring verwijzingen

SynoCare Cardio bevat Vitamine C
SynoCare Cardio bevat de Omega 3-vetzuren EPA en DHA
SynoCare Cardio bevat per dagdosering 10 mg Monacoline K uit Rode gist rijst