Aloë vera

Crème met Aloë vera

30 SynoCare Cardio Capsules

SynoCare Skin Repair Cream

 50 mL SynoCare Skin Repair Cream
Met Aloë vera, Tea Tree olie, Centella extract en Vitamine E
Bij geïrriteerde, droge en jeukende huid
Vermindert puistjes
Verzachtend en herstellend
Snel resultaat
Vrij van parfum en parabenen

Aloë vera plant

Aloë vera is een plant die in de verte familie is van de lelie. Qua uiterlijk lijkt het wel op een cactus, aan de randen van de bladeren zitten kleine stekeltjes. Je kunt deze plant in Nederland gewoon kopen in een tuincentrum en zelf houden in de vensterbank. In de vrije natuur groeit de Aloë vera-plant in gebieden met een warm klimaat, zoals rond de Middellandse zee, in Azië en Amerika.

Tea Tree bladeren

Aloë vera gel

Het bijzondere van de Aloë vera is de inhoud van de bladeren. Wanneer je een blad van de plant snijdt, dan vind je aan de binnenkant een soort gel. Dit is de Aloë vera gel waar de plant om bekend staat.

Tea Tree bladeren

Doorgesneden blad van de Aloë vera met daarin de gel

Van deze plant kan je prima een blad afsnijden of knippen. De plant vormt dan zelf al gauw een vliesje over het gedeelte waar het blad is afgesneden en ‘geneest’ zo vanzelf.
Aloë vera bestaat voor 95% uit water. De overige 5% zijn de actieve stoffen zoals de Vitaminen A, C en E, polysacchariden (meervoudige suikers, werken ontstekingsremmend) en andere stoffen.

Werking

Door de actieve bestanddelen heeft de Aloë vera gel effect op wondgenezing en heeft het een kalmerende en verzachtende werking op de huid.

SynoCare Skin Repair Cream

Aloë vera past goed bij de andere ingrediënten van de Skin Repair Cream: Centella en Tea Tree olie. Door de combinatie van de eigenschappen van deze stoffen heeft de Cream nu een nóg sterkere werking op de huid.

Bestel nu SynoCare Skin Repair Cream met Aloë vera

Direct contact

Evelien DienderEvelien Diender
E-Mail | Telefoon
Ik help u graag

Voordelen van SynoCare Skin Repair Cream

Werkzame formule op basis van de ingrediënten Aloë vera, Tea Tree olie, Centella en Vitamine E
Gebaseerd op Afrikaanse succesformule
Snel resultaat
Voelt na het aanbrengen niet vet aan
Bij geïrriteerde en jeukende huid
Te gebruiken tegen puistjes
Vrij van parfum

Wat kan ik verwachten?

SynoCare Skin Repair Cream kan een direct kalmerend effect hebben, maar bij bepaalde toepassingen kan het tot 6 weken duren voordat effect in de huid duidelijk merkbaar wordt. De Cream reinigt en desinfecteert de huid. Tevens brengt het een beschermend laagje aan op de huid, waardoor de huid beschermd wordt tegen invloeden van buiten.

Ingrediënten

Aqua, Petrolatum, Aloe Barbadensis leaf extract, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Alcohol, Phenoxyethanol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Centella Asiatica Extract, Limonene

SynoCare Skin Repair Cream is vrij van parfum.

Veelgestelde vragen

Wij krijgen regelmatig dezelfde vragen van onze klanten. Lees ze hier en vind antwoorden!

Betaalwijzen

Verzendwijze


Of kies voor PakjeGemak en haal uw pakket op bij een postkantoor in de buurt.

Verzendkosten

* Bij bestellingen tot € 25 betaalt u € 5,50 mee aan de verzendkosten. Een uitzondering hierop vormt de SynoCare  Skin Repair Cream, waarbij geen verzendkosten worden gerekend. Bij bestellingen vanaf € 25 is de verzending voor u kosteloos, mits de levering plaatsvindt in Nederland. Verzendkosten naar het buitenland worden doorberekend aan de klant. Voor brochures hoeft u nooit verzendkosten te betalen.

Certificering

Certificering

De productielocatie van de producten van SynoCare is FSSC22000 gecertificeerd.