Unieke kwaliteit

Aloë vera

Aloë vera plant

Aloë vera is een plant die in de verte familie is van de lelie. Qua uiterlijk lijkt het wel op een cactus, aan de randen van de bladeren zitten kleine stekeltjes. Je kunt deze plant in Nederland gewoon kopen in een tuincentrum en zelf houden in de vensterbank. In de vrije natuur groeit de Aloë vera-plant in gebieden met een warm klimaat, zoals rond de Middellandse zee, in Azië en Amerika.

Tea Tree bladeren

Aloë vera gel

Het bijzondere van de Aloë vera is de inhoud van de bladeren. Wanneer je een blad van de plant snijdt, dan vind je aan de binnenkant een soort gel. Dit is de Aloë vera gel waar de plant om bekend staat.

Tea Tree bladeren

Doorgesneden blad van de Aloë vera met daarin de gel

Van deze plant kan je prima een blad afsnijden of knippen. De plant vormt dan zelf al gauw een vliesje over het gedeelte waar het blad is afgesneden en ‘geneest’ zo vanzelf.
Aloë vera bestaat voor 95% uit water. De overige 5% zijn de actieve stoffen zoals de Vitaminen A, C en E, polysacchariden (meervoudige suikers, werken ontstekingsremmend) en andere stoffen.

Werking

Door de actieve bestanddelen heeft de Aloë vera gel effect op wondgenezing en heeft het een kalmerende en verzachtende werking op de huid.

Synocare Skin Repair Cream

Aloë vera past goed bij de andere ingrediënten van de Skin Repair Cream: Centella en Tea Tree olie. Door de combinatie van de eigenschappen van deze stoffen heeft de Cream nu een sterke werking op de huid.

Crème met Aloë vera:
Synocare Skin Repair Cream

Verzachtende en herstellende crème
Bij geïrriteerde, droge en jeukende huid
Werkzaam tegen puistjes
Met de ingrediënten Aloë vera, Tea Tree olie, Centella en Vitamine E
Verkrijgbaar in een potje van 50 mL

Bestel nu Synocare Skin Repair Cream met Aloë vera

Of lees meer over de werking van de Cream in het dossier Synocare Skin Repair Cream >>