Vitamine E

Crème met Vitamine E

30 SynoCare Cardio Capsules

SynoCare Skin Repair Cream

 50 mL SynoCare Skin Repair Cream
Met Aloë vera, Tea Tree olie, Centella extract en Vitamine E
Bij geïrriteerde, droge en jeukende huid
Vermindert puistjes
Verzachtend en herstellend
Snel resultaat
Vrij van parfum en parabenen

Vitamine E en voeding

De officiële naam van Vitamine E is Tocopherol. Deze naam is ook terug te vinden op de ingrediëntenlijst van een Vitamine E crème of Vitamine E olie.
De vitamine bestaat in verschillende vormen: tocopherolen en tocotriënolen. Het lichaam maakt deze vitamine niet zelf aan. We moeten het dus uit onze voeding halen. Zonnebloempitten bijvoorbeeld zijn rijk aan Vitamine E. Ook in andere zaden, groenten en fruit zit deze vitamine. Een Vitamine E tekort komt niet veel voor.

Antioxidant

Vitamine E is een antioxidant. Dit is tegelijk een belangrijke functie van Vitamine E in ons lichaam. De vitamine vangt vrije radicalen zodat ze geen schade meer kunnen aanrichten aan de cellen in het lichaam. Doordat Vitamine E een sterke antioxidant is, wordt het ook wel gebruikt als conserveringsmiddel.

Vitamine E en de huid

In de huid is Vitamine E een veel voorkomende vitamine. Via talg komt het op de huid terecht. Hier is het wegvangen van vrije radicalen de belangrijkste functie van de vitamine. Door het zonlicht op de huid ontstaan deze radicalen continu, die celschade en daarmee huidveroudering veroorzaken.
Leuk weetje: In het huidsmeer van baby’s na de geboorte, zit ook veel Vitamine E.

Vitamine E acetaat

Vitamine E breekt snel af door licht en zuurstof. In verzorgingsproducten moet het dus niet in een lichtdoorlatend potje zitten omdat het dan geen werking meer heeft. In crèmes zit meestal een ester van Vitamine E: Tocopherol acetaat. Een ester is een bepaalde vorm van het molecuul waardoor het stabieler wordt. Ook SynoCare Skin Repair Cream bevat deze vorm van Vitamine E.

Direct SynoCare Skin Repair Cream bestellen

Direct contact

Evelien DienderEvelien Diender
E-Mail | Telefoon
Ik help u graag

Voordelen van SynoCare Skin Repair Cream

Werkzame formule op basis van de ingrediënten Aloë vera, Tea Tree olie, Centella en Vitamine E
Gebaseerd op Afrikaanse succesformule
Snel resultaat
Voelt na het aanbrengen niet vet aan
Bij geïrriteerde en jeukende huid
Te gebruiken tegen puistjes
Vrij van parfum

Wat kan ik verwachten?

SynoCare Skin Repair Cream kan een direct kalmerend effect hebben, maar bij bepaalde toepassingen kan het tot 6 weken duren voordat effect in de huid duidelijk merkbaar wordt. De Cream reinigt en desinfecteert de huid. Tevens brengt het een beschermend laagje aan op de huid, waardoor de huid beschermd wordt tegen invloeden van buiten.

Ingrediënten

Aqua, Petrolatum, Aloe Barbadensis leaf extract, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Alcohol, Phenoxyethanol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Centella Asiatica Extract, Limonene

SynoCare Skin Repair Cream is vrij van parfum.

Veelgestelde vragen

Wij krijgen regelmatig dezelfde vragen van onze klanten. Lees ze hier en vind antwoorden!

Betaalwijzen

Verzendwijze


Of kies voor PakjeGemak en haal uw pakket op bij een postkantoor in de buurt.

Verzendkosten

* Bij bestellingen tot € 25 betaalt u € 5,50 mee aan de verzendkosten. Een uitzondering hierop vormt de SynoCare  Skin Repair Cream, waarbij geen verzendkosten worden gerekend. Bij bestellingen vanaf € 25 is de verzending voor u kosteloos, mits de levering plaatsvindt in Nederland. Verzendkosten naar het buitenland worden doorberekend aan de klant. Voor brochures hoeft u nooit verzendkosten te betalen.

Certificering

Certificering

De productielocatie van de producten van SynoCare is FSSC22000 gecertificeerd.