Lycopeen

Hoe roder de tomaat, hoe waardevoller de vrucht is

De tomaat is dé ideale vrucht. Hij bevat nauwelijks calorieën en zit toch boordevol voedingsstoffen, zoals Vitamine A, de B-vitaminen B1, B3 en B6, Vitamine C, Vitamine E en een aantal mineralen. Daarnaast is de tomaat een grote bron van Lycopeen. Dit is de helderrode pigmentstof die tomaten zo mooi rood doet kleuren. Tijdens het rijpingsproces wordt Lycopeen in de schil gevormd. Rode tomaten bevatten dan ook meer van deze kleurstof dan gele tomaten.

Wat is Lycopeen?

Lycopeen is een fytonutriënt die onder andere in de Solanum lycopersicum (de Latijnse benaming van de tomatenplant) gevonden wordt. ‘Fyto’ is afgeleid van het Griekse woord ‘plant’. Dus het gaat hier om een plantaardige voedingsstof.

Lycopeen

Lycopeen is de pigmentstof die tomaten hun rode kleur geeft

Lycopeen zelf behoort tot de carotenen. Dit is een groep van 600 verschillende gele tot rode kleurstoffen. Caroteen zorgt ervoor dat een wortel oranje en een tomaat rood kleurt. Uw lichaam maakt zelf geen Lycopeen aan. U krijgt voldoende Lycopeen binnen als u veel plantaardige voeding eet. Tomaten zijn een goede bron van deze stof. Maar ook watermeloenen, rozenbottels, wortels, roze grapefruits en paprika’s bevatten veel Lycopeen.

Wat is de beste bron van Lycopeen?

Hoe goed het eten van verse en rijpe tomaten ook is, de opname van Lycopeen is niet optimaal uit rauw fruit. Daarom wordt vaak aanbevolen om tomatenketchup of tomatensaus als bron te gebruiken. De vrucht wordt dan namelijk tijdens het productieproces gekookt. Bovendien zijn de tomaten geconcentreerd, zodat ze meer Lycopeen bevatten. Dat is gunstig voor de hoeveelheid Lycopeen die u via deze weg binnenkrijgt. Echter, aan deze producten wordt vaak veel suiker en andere minder gezonde bestanddelen toegevoegd. Zelf een rode pastasaus maken is dus beter. SynoCare Cardio is een voedingssupplement dat onder andere Lycopeen bevat. SynoCare Cardio Capsules zijn verkrijgbaar in de vorm van gelcapsules met daarin een gepatenteerde vloeistof.

30 SynoCare Cardio Capsules

Bestel nu de SynoCare Cardio Capsules met Lycopeen

SynoCare Cardio Capsules bevatten verder Omega 3-vetzuren, Rode gist rijst, Co-enzym Q10, Berberine, Vitamine C en Vitamine D3. Bezoek voor meer informatie over deze gepatenteerde formule de uitgebreide informatiepagina over SynoCare Cardio >>>

Direct contact

Evelien DienderEvelien Diender
E-Mail | Telefoon
Ik help u graag

Klantenbeoordelingen

Reviews SynoCare

SynoCare scoorde gemiddeld een 8,98 uit 10 met 4.679 reviews.

Voordelen Synocare.nl

  • Kopen bij de bron
  • Officiële SynoCare shop
  • Vandaag voor 21.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 25
  • Top service & garantie
  • Antwoord op al uw vragen over SynoCare via e-mail of telefoon
  • Professionele controle op interacties met uw medicatie
  • Kies zelf de leverdatum en verzendwijze

SynoCare is bekend van:

Synofit is bekend van

Interactie met medicijnen

Gebruikt u medicijnen? Laat dan door een apotheker controleren of u de producten van SynoCare daarbij mag gebruiken. Meer informatie >>>

Gratis SynoCare Cardio brochure

Brochure SynoCare Cardio

Veelgestelde vragen

Wij krijgen regelmatig dezelfde vragen van onze klanten. Lees ze hier en vind antwoorden!

Betaalwijzen

Verzendwijze

Nieuw: kies voor PakjeGemak en haal uw pakket op bij een postkantoor in de buurt.

Verzendkosten

* Bij bestellingen tot € 25 betaalt u € 5,50 mee aan de verzendkosten. Bij bestellingen vanaf € 25 is de verzending voor u kostenloos, mits de levering plaatsvindt in Nederland. Verzendkosten naar het buitenland worden doorberekend aan de klant. Voor brochures hoeft u nooit verzendkosten te betalen.

Certificering

Certificering

De productielocatie van de producten van SynoCare is FSSC22000 gecertificeerd.

Verklaring verwijzingen

SynoCare Cardio bevat Vitamine C
SynoCare Cardio bevat de Omega 3-vetzuren EPA en DHA
SynoCare Cardio bevat per dagdosering 10 mg Monacoline K uit Rode gist rijst