Het spreekt voor zich dat de kwaliteit van een voedingssupplement of verzorgingsproduct erg belangrijk is. Als consument verdient u alleen het beste product, zonder vervuiling. Wij vinden het als producent van essentieel belang om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Om dit te kunnen doen, maken wij gebruik van een heel aantal controlepunten en veiligheidsregels.
We zetten deze hieronder voor u op een rij.

Controlepunten en veiligheidsregels

 Certificering van leverancier 
Iedere leverancier of producent van de grondstoffen voor onze producten moet gecertificeerd zijn. Het product en de bijbehorende documentatie moeten voldoen aan alle geldende Europese wetgeving, de warenwet en in sommige gevallen specifieke wetgeving.

 Controle op iedere grondstof batch
Elke grondstof batch moet gecontroleerd worden op alle voor de wet geldende parameters. Voorbeelden van deze parameters zijn: zware metalen, microben, pesticides, PAKs (polycyclische aromatische koolwaterstoffen) en alfatoxines.

 FSSC 22000 kwaliteitssysteem
De producent controleert of alle grondstoffen aan de wettelijke norm en specificaties voldoen. Hiervoor wordt het FSSC 22000 kwaliteitssysteem gebruikt. Bij binnenkomende goederen wordt gecontroleerd of het bijbehorende Analysecertificaat voldoet aan de productspecificaties. Lees meer over het FSSC 22000 systeem.

 Kritische controlepunten op grondstoffen
Van iedere grondstof zijn specificaties en eventuele CCP (Critical Controle Points) vastgelegd. Een voorbeeld voor wat betreft SynoCare Cardio is Citrinine in de Rode gist rijst. Dit is een kritisch controlepunt omdat Citrinine schadelijk is en dus niet in Rode gist rijst mag zitten. (SynoCare Cardio is Citrinine-vrij).

 Alleen betrouwbare leveranciers
De grondstoffen betrekken we bij betrouwbare leveranciers. Het hebben van een goed en wereldwijd geaccepteerd kwaliteitssysteem kost wellicht wat meer, maar daarmee kunnen wij de kwaliteit wel garanderen. Wij halen niet zomaar grondstoffen uit verre oorden. Dit kan wel, mits de leverancier aan alle eisen voldoet. Vaak is het dan zo dat een Europees bedrijf zich vestigt in het land (bijvoorbeeld China) om de kwaliteit en het proces te waarborgen.

Door gebruik te maken van deze regels en controlepunten, garanderen wij voor u als consument dat onze producten alleen van de beste kwaliteit zijn!

Bekijk de producten van SynoCare

30 SynoCare Cardio Capsules

30 SynoCare Cardio Capsules

 30 Capsules SynoCare Cardio
Rode gist rijst, Q10, Chromium
Mét Omega 3-vetzuren en Vitamine C
Verrijkt met Berberine en Vitamine D3
Vloeibare inhoud van de capsules
 1 capsule per dag
Goed voor een maand

90 SynoCare Cardio Capsules

90 SynoCare Cardio Capsules

90 Capsules SynoCare Cardio
Rode gist rijst, Q10, Chromium
Mét Omega 3-vetzuren en Vitamine C
Verrijkt met Berberine en Vitamine D3
Vloeibare inhoud van de capsules
 1 capsule per dag
Goed voor 3 maanden

30 SynoCare Cardio Capsules

SynoCare Skin Repair Cream

 50 mL SynoCare Skin Repair Cream
 Met Tea Tree olie, Centella extract en Vitamine E
Bij puistjes, geïrriteerde en droge huid
 Verzachtend en herstellend
Twee- tot driemaal daags opbrengen
Snel resultaat
Vrij van parfum en parabenen