Nieuws & Inspiratie

Gebruikers: “Erg tevreden over de Skin Repair Cream van Synocare!”

Synocare Skin Repair Cream ondersteunt herstel beschadigde huid

Beschadigde huid, puistjes, of uitslag? De Eerste Hulp huidcrème op basis van Tea Tree olie en Centella asiatica kruidenextract biedt uitkomst. Deze bijzondere combinatie van huidherstellende bestanddelen is sinds 2017 bij Synocare verkrijgbaar als de Skin Repair Cream. Onlangs werd onder gebruikers een tevredenheidsonderzoek over de Skin Repair Cream uitgevoerd.

Tevredenheidsonderzoek

Uit een tevredenheidsonderzoek onder gebruikers van de Skin Repair Cream van SynoCare blijkt dat 80% van de gebruikers positief is over de crème. Gebruikers vinden de crème fijn smeren en zuinig in gebruik.

De Skin Repair Cream helpt bij 3 op de 5 mensen tegen puistjes. Met name bij de licht onzuivere huid wordt een erg positief resultaat geboekt.

Bij 4 op de 5 gebruikers vermindert het een rode, geïrriteerde huid. Zo nu en dan kan de crème wat prikken vanwege de ontsmettende werking van de Skin Repair Cream.

Een aantal mensen gebruikt de crème bij droge plekken op de huid, wat in 65% van de gevallen het probleem verhelpt, zo blijkt uit het tevredenheidsonderzoek.

Concluderend zijn de meeste gebruikers erg tevreden over de Skin Repair Cream van Synocare, en bevelen ze de crème positief aan. Wij zijn er natuurlijk blij mee om dat te horen!

Skin Repair Cream bij insectenbeet

Evelien smeerde na een steek van een insect Synocare Skin Repair Cream op de bult. Een half uur later was dit het resultaat!

Bent u benieuwd naar meer gebruikerservaringen? Bekijk het filmpje van Diny die de Skin Repair Cream tot grote tevredenheid gebruikte na een huidtransplantatie als gevolg van een compartimentsyndroom, of lees ervaringen.

Bestel nu Synocare Skin Repair Cream