Genieten van
het leven

Ervaringen met Synocare Skin Repair Cream

Ik wil direct mijn eigen ervaring opsturen

Tevredenheid over Synocare Skin Repair Cream

De Synocare Skin Repair Cream bevat een bijzondere combinatie van huidherstellende bestanddelen, waaronder Tea tree olie en Centella. De meeste gebruikers zijn erg tevreden over de Skin Repair Cream en bevelen de crème positief aan, zo bleek uit een tevredenheidsonderzoek onder gebruikers.

Ik wil graag anderen vertellen over mijn ervaring met Synocare Skin Repair Cream

Dat kan natuurlijk! U kunt ons via het op deze pagina uw ervaring met de Cream vertellen.

Ervaringen met Synocare Skin Repair Cream

Prettig product, aangename geur. Maakt mijn huid zacht en lijkt irritatie te verminderen.
Ik ben tevreden.

Linda Peer

Ik ben 83 jaar en gebruik zeer weinig cremes. deze heb ik 6 avonden gebruikt en het verschil is zichtbaar beter. het voelt ook prettig. Ik ga deze creme ook zeker langer gebruiken.

H. van Loon

Fijne creme die niet vet is en lekker intrekt. Maakt mijn huid weer rustig.

Loes Ruivenkamp

Video-ervaring over verzachting van littekenweefsel door de Skin Repair Cream


Diny Jager (82) vertelt over een compartimentsyndroom aan haar been na een val. Er is toen een stuk huid getransplanteerd. De huid van het litteken was nog heel hard, maar is met Synocare Skin Repair Cream veel soepeler geworden. Diny heeft er veel baat bij en is blij met het resultaat! Bekijk de video review.

In 2014 had ik door overgewicht last van sterk opgezette benen. Tijdens een warme periode in de zomer is toen de huid op beide onderbenen en wreven opengesprongen.
De genezing verliep erg langzaam. Op de onderbenen had daarbij een sterke verhoorning plaats terwijl op de wreven de huid juist heel dun en kwetsbaar bleef. Na de zomer van 2016 ben ik naast de door de dermatoloog voorgeschreven Cetomacrogolcrème op eigen initiatief ook Skin Repair Crème gaan gebruiken. De genezing kwam daarna in een stroomversnelling . De verhoorning verdween vrijwel geheel terwijl de huid op de wreven juist weer zijn vroegere stevigheid kreeg. Ik ben met dit resultaat natuurlijk erg tevreden.

W. Smit

Het is heel erg fijn te gebruiken voor puistjes, een nadeel is dat de geur niet zo lekker is.
Maar voor de rest ben ik er zeer positief over

Isa Fraiquin

Fantastisch product. Irritatie bij de bikinilijn door scheren, crème 3X per dag een dun laagje gedaan en weg ,geen jeuk en irritatie meer. Ook op mijn gezicht gebruikt ivm droog plekje, werkt heel snel!

Natalia Oostenhoek

Ik ben tevreden, want mijn huid voelde direct veel prettiger aan, de irritatie trok al vrij snel weg en was na 7 dagen verdwenen en tot nu toe weggebleven.

Janet Massir

Ik ben zeer tevreden, het heeft me super geholpen bij puistjes. ik zag de volgende dag gelijk al een groot verschil en ik zal dit vast nog wel een keer bestellen

Anoniem

Ik ben er tevreden mee want de creme is erg prettig in gebruik en mijn probleem was een stuk minder na 4 dagen smeren. Dit kon gewoon met een proefmonster dus het is zuinig in gebruik.

A. Schaak

Ik ben wel tevreden, omdat het snel intrekt en je huid niet vet achterlaat!
Sinds ik SynoCare gebruik is mijn huid op een positieve manier verbeterd, mijn acne littekens beginnen te vervagen en mijn puisten zijn heel erg verminderd waar ik erg erg erg blij mee ben!!

Carmen

Heel fijn en verzorgd voelt mijn huid! Het overwegen waard dit te gaan gebruiken, dankjewel!

Lenie

Na enkele dagen was mijn rode eczeem in mijn gezicht al weg!
Zachte crème en ruikt niet overheersend naar tea tree olie, wat ik vreesde.

Anoniem

Ik ben super tevreden met Synocare creme. Normaal verwacht ik geen wonderen van cremes. Ik heb een hele gevoelige en geïrriteerde huid, waardoor ik vaak last van acnr heb en onzuiverheden. Deze creme voelt lekker aan en heeft echt mijn onzuiverheden aangepakt binnen enkele dagen! Ik ga zeker deze creme kopen, het is zeker het geld waard!

Nicky Feijen

Ik was erg verrast. Ik heb een vrij droge huid en mijn huis werd er een stuk glazer en zachter van. Vooral in de winter tijd ben ik altijd opzoek naar een goede creme om mijn huid lekker zacht te maken. Zal zeker een keer bestellen om te kunnen kijken of het na lang gebruikt echt zo goed werkt. Voor nu best ik heel enthousiast.

Sabrina Jilderda

Maakt mijn huid lekker zacht en de droge schrale plekjes werden ook minder als mijn andere creme op is zal ik waarschijnlijk de skin repair kopen.

Nel

Het is een heel fijn prettig middel, oneffenheden van de huid verdwijnen snel.

Jacqueline van Rijswijk

Bent u overtuigd? Bestel nu Synocare Skin Repair Cream!

Vertel ons wat uw ervaring is