LET OP: de actie in dit nieuwsbericht is verlopen.

SynoCare Cardio is de totaalformule van SynoCare voor de ondersteuning van uw hartgezondheid naast een gezonde levensstijl. Het bevat Rode gist rijst voor de cholesterolspiegel, Omega 3-vetzuren voor het hart en Vitamine C voor de bloedvaten. Aan de verbeterde formule is nu ook Chromium toegevoegd, dat mede bijdraagt aan het behoud van een goede bloedsuikerspiegel.

Het belang van uw hartgezondheid

Iedereen wordt graag gezond en actief ouder. Gezond voedsel en regelmatig bewegen zijn belangrijke onderdelen van uw levensstijl om dat te bereiken. Wanneer u de veertig bent gepasseerd, is het verstandig om uzelf een steuntje in de rug te gunnen bij uw gezonde levensstijl. Hiervoor is SynoCare Cardio ontwikkeld. Deze unieke totaalformule draagt bij aan het normaal houden van uw cholesterol- én bloedsuikerspiegel vanwege de ingrediënten Rode gist rijst en Chromium.

Nieuwe formule: Introductiekorting!

De formule van SynoCare Cardio is nu verbeterd door de toevoeging van Chromium, dat mede bijdraagt aan het behoud van een natuurlijke bloedsuikerspiegel.
Speciaal voor de introductie van de verbeterde formule geven we een tijdelijke introductiekorting van 27 mei t/m 30 juni: bij de aankoop van 90 SynoCare Cardio Capsules ontvangt u een doosje met 30 capsules GRATIS! De gratis verpakking wordt automatisch aan uw winkelmand toegevoegd bij het kiezen van 90 SynoCare Cardio Capsules. Direct bestellen >>

Direct 90 SynoCare Cardio Capsules met 30 capsules GRATIS bestellen

SynoCare Cardio brochure

U kunt de vernieuwde SynoCare Cardio brochure geheel GRATIS bestellen via onze website! Lees in de brochure alle informatie over de SynoCare Cardio Capsules. Leuk voor uzelf of wellicht voor anderen in uw omgeving!
GRATIS SynoCare Cardio brochure aanvragen >>

Direct 90 SynoCare Cardio Capsules kopen + 30 capsules GRATIS

Of bezoek voor meer informatie over deze unieke totaalformule de uitgebreide informatiepagina over SynoCare Cardio >>

30 SynoCare Cardio Capsules

30 SynoCare Cardio Capsules

 30 Capsules SynoCare Cardio
Rode gist rijst, Q10, Chromium
Mét Omega 3-vetzuren en Vitamine C
Verrijkt met Berberine en Vitamine D3
Vloeibare inhoud van de capsules
 1 capsule per dag
Goed voor een maand
Let op: actie geldig t/m 30 juni 2019

90 SynoCare Cardio Capsules

90 SynoCare Cardio Capsules

90 Capsules SynoCare Cardio
Rode gist rijst, Q10, Chromium
Mét Omega 3-vetzuren en Vitamine C
Verrijkt met Berberine en Vitamine D3
Vloeibare inhoud van de capsules
 1 capsule per dag
Goed voor 3 maanden